Šta je novo?

gde da kupim PocketPC?

mislim da ce razlika biti samo u onom dodatnom programu za sinhronizaciju koji svi modeli sa 05 na kraju imaju, a oni sa 00 ne

Idi na www.pdabuyersguide.com i videces da je na benchmark testu sakrcao hx4705!!!!
Ali nije to bitno da li je veliki minus kod dell-a sto nema rezoluciju 640*480 ??
Kod nas axim od 624 mhz kosta 415 e a u inostranstvu 350 dolara = 280 e kako da ga nabavim ?

skrcao ga je za neku malu razliku,a ionako vecina aplikacija ne koriste ni 400mhz,a kamoli 600 i kusur
meni je mnogo vaznije kakav mu je ekran (velichina i rezolucija), dalje izrada kucishta,kako lezi u ruci itd nego par poena na nekom benchmarku

nego video sam danas rx3700 u veru, u compland prodavnici, i odushevio me je,a kazu da ce uskoro dobiti i hx4700
za della se obrati informatici,mislim da ga oni uvoze

Kod della axim x30 od 624MHz kosta 410e . Bese rx3700 ima kameru ?
Koja je njegova cena ?

30k dinara, kolko mi rekoshe,i da ima kameru, 1.2mpx ako se ne varam

Gde si video u Vojvode Misica ?
Jel mozes da mi das njihov br. tel.

Da li negde kod nas moze da se nadje Fujitsu Siemens Pocket Loox 720? U inostranstvu je cena do 10% jaca od Asus Mypal A730 koji je kod nas u maloprodaji do 400eu...

Evo Fs Na Prodaju

Fujitsu Siemens the LOOX Pocket PC

--------------------------------------------------------------------------------

prodajem ga, naravno. e, ovako:

Fujitsu Siemens The LOOX 600 koji gaji windows CE 2002
upravo za njega originalnu tastaturu (cudo tehnike)
i naravno, 512mb SC Kingston

e, sad on podrzava i Compact Flash i SD, pa posto svi imamo CF u fotoaparatima da ne bi stalno menjali i vadili...prakticnije je imati SD za "hard"
radi ko sat, ide uz USB Cradle i punjac u istom, a moze da radi iz bez Cradlea
kupljen je pre manje od godine u Londonu, nikada otvara, prckan, neogreban, i vrlo razradjen. Bluetooth, irda, kaci se preko BT-a na gprs (radio sa Nokiom 6310) bez problema, mada F-Siemens kaze da radi sa svim BT telefonima.
Gomila softvera, sto skidana za njega, sto originalni diskovi
Pusta DivX, pusta MPEG2, ima WinMedia Plejer sa playlistama za MP3 sto radi savrseno. Baterija izgura dan neprekidnog rada, sto je radila i kad je bio nov.
Ima Word, Excell i ostale gluposti, i sinhronizuje se preko MS Active Synca sa outlookom savrseno, kontakti, mailovi i ostalo.

Cijena je
The LOOX + tastatura, cradle i ostalo...250 (ne moze bez tastature jer je pravljena iskljucivo za njega, a i krajnje je prakticna)
512 mb kingstona 120 (kupljena u junu, ima garanciju)

a sve na gomili 350

prodajem ga iskljucivo zbog materijalne dobiti, ne zato sto mu nesto fali!
ako nekoga nesto interesuje, neka baci na mail.

[email protected]
nemanja

Zna li neko kada ce novi Windows Mobile 2005 da izadje? Nesto sam gledao po webu i video sam da ima finih stvari, recimo Pocket Word je dobio podrsku za tabele i bullets-e itd. Tu je takodje podrska za compact .net framework 2.0

ja sam kupio HX4700 u cometradeu i moram priznati da radi odlicno. Ranije sam mislio sta cemi procesor od 624 Mhz kad nijedna aplikacija nezauzima toliko procesora ali sada posle 5 dana koriscenja jednostavno shvatam da mi je to i vise nego potrebno.

Pre ti je potrebnije još 64mb, al jebga. U Californiji ima neka manufaktura koja već 25 godina vrši operacije na memorijskim čipovima i tako to. Za 199 dolara, vade čip od 64mb u 4700 i stavljaju 128mb, gubiš HPovu garanciju, dobijaš njihovu od 3 meseca, ali samo na delove koji su oni stavili ili čačkali.

Bane® je napisao(la):
Pre ti je potrebnije još 64mb, al jebga. U Californiji ima neka manufaktura koja već 25 godina vrši operacije na memorijskim čipovima i tako to. Za 199 dolara, vade čip od 64mb u 4700 i stavljaju 128mb, gubiš HPovu garanciju, dobijaš njihovu od 3 meseca, ali samo na delove koji su oni stavili ili čačkali.

Mislim lakse mi je da sacekam da izadje novi IPAQ :) kad bi to bilo ovde kod nas onda uredu ali ovako ..cak u californiji .... uzas .

Zormi, sta koristis za VoIP na FSC? Sve bi to imalo smisla kada bi postojao "roaming" izmedju AP WiFi provajdera ili besplatan WiFi pristup u BG... ovako je to zezalica u kancelariji/kuci...

Miki, kako nema Pocket Loox-a 720? Stiglo je par komada... bice jos posle PDV groznice...

Nazad
Vrh Dno