Šta je novo?

Gde da kupim ovo?

Zak Kluzo

Cenjen
Učlanjen(a)
19.01.2011
Poena
151
dsc00083t.jpg

Ovo je jumper kucista Cooler Master Centurion 5 II koji sam polomio skidajuci graficku kartu.Ovde u Nisu ga trazim vec par dana bezuspesno.😡
Graficku pritegoh srafom,medjutim sad me nervira rupa u kucistu.
Molim dobre ljude za pomoc.Hvala

zalepi ga sjuper lepkom. henkelov plavi . pre ce se polomiti na drugom mestu nego na spoju .

@Lepi Kokan
hvala na odgovoru.Nazalost,sumnjam da ce da drzi.
BTW,u medjuvremenu sam pronasao ove zabice u jednom BG servisu.Nazalost,ja sam iz Nisa,pa bih zamolio nekog iz Beograda da mi pomogne - da pokupi ovo i posalje mi post expressom (na moj racun,naravno).Sve ukupno sat vremena posla.Detalji na PM.Hvala unapred.

ne kosta te nista da probas sa Henkelom . Moja licna garancija da moze .

Ma ljudi,verujem ja vama,ali sam vec lepio ovo na proslom kucistu i drzalo je veoma kratko.Takodje,lepio sam slicnu zabicu na pojacalu u koju se ubacuje kabl od zvucnika i isto nije htelo da drzi (doduse nisam koristio Henkel vec neki kvalitetniji kineski super lepak)🙂. Lepljenje mi je trenutno krajnja opcija s obzirom da ovi iz servisa zele da mi poklone zabice,tako da mi je sad glavni problem naci nekog iz BG-a da ih preuzme i posalje.Ajde ljudi,javite se,ovaj servis je u centru grada,placam pice onom ko mi posalje.

PS:Kokane,odakle si?😀

To je zabica za grafichku, grafichke po prirodi se jako puno zagrevaju, a onda za manje od minuta izgube veliki deo te toplote, chisto sumnjam da ce u takvim uslovima da drzi superlepak.

Nazad
Vrh Dno