Šta je novo?

GDE da kupim ... Nedeljom ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

EagleOne

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
619
Da li znate za neke prodavnice hw-a koje rade nedeljom ?

Pakom u Neptunu radi nedeljom do 17.00,i Eurolink cini mi se radi odskora.Problem je sto ne rade magacini,pa ako ti treba nesto nestandardno,nema nista od toga.

Valjda radi i Desk nedeljom, i to ovaj u 29. novembra.

Hvala na preporukama vec sutra cu da ih proverim 🙂.
Imtelova prodavnica ne radi nedeljom, bar po njihovom sajtu.
Taj Neputn je u bloku 45 ? Mislis samo na Eurolink u TC Piramidi ili i na one s druge strane reke ?

Jos par mesta koja rade nedeljom Win computer shop u Immo centru i comtrade shop u delta city-u, nisam bio ni u jednom ni u drugom, ali ne verujem da su mesta za kupovinu komponenti kao sto su ploce, procesori i napajanja.

Sve u svemu za sada su svi kandidati na NBG-u.

Tja, i meni opet prodrndao cooler na kućištu pa sam morao da ga podmazujem. Baš nešto mislim da nije nedelja kupio bi novi. Eto, koristan info.

Neptun electronics ti je preko puta Kineza (Blok 70),tacno na uglu gde se skrece ka Immocentru.Narandzasta zgrada.Za Eurolink nisam siguran,ali jedno vreme jesu radili nedeljom
skraceno jer je bilo puno posla.Mislim da ti Desk ne radi nedeljom,secam se da je nesto trebalo drugaru (stanuje u 29. Nov.) i morao je da ceka Ponedeljak da sastavi komp,a Crysis na stolu cekao da bude instaliran.Uzas jedan !!!

E jos i nedeljom. Nije vam malo 6 dana u nedelji, nego cete i nedeljom da kupujete komponente. Jel vi radite nedeljom?

Ja to potpuno razumem. Mnogo je lakse vreme za kupovinu izdvojiti subotom i nedeljom bas zato sto se tad ne radi 🙂 E sad kako se to svidja prodavcima, to je vec druga prica.

Eurolink i Desk su radili nedeljom samo pre praznika (citaj pre nove godine).

Rade CT shopovi u trznim centrima (delta, merkator, vero..), pa srecno 😛

I nemojte ponovo pocinjati te price "da li je fer po radnike" i sl.

Poslednja izmena:
Mrka kapa.
Neptun je konfekcijska prodavnica, razumeo sam da drze sav hw, ali nije tako. Koristi ako vam treba tastaura, zvucnici i sl.

Eurolink i Desk ne rade. Kao sto rece omnik ostaju CT shopovi, u njima je mozda i najveca ponuda. Ali opet ako vam hitno treba procesor, ploca, napajanje, nesto od kartica, nedeljom ne postoji dobro mesto gde ih mozete kupiti.

Imam dva racunara koji su pretrpeli strujni udar, izgorela napajanja i jos po nesto, zeleo sam vec danas da ih osposobim, ali nista od toga.

"da li je fer po radnike"

Nisam pratio te teme u kojima se spominje pomenuti citat. I ne zelim bilo sta da pocinjem. Samo zelim da kazem da tu nije rec o tome da li je nesto fer, nego da li je ljudski. Pogotovu kad vecina poslodavaca u Srbiji ne placa radnike dodatno ni kad rade subotom. IT radnje nisu domovi zdravlja, niko nece umreti ako nekome "prodrnda" cooler. Ja toliko.

Pozdrav

ovo je jedna od tuznijih prica :d

Ja se bogami rasplakah... 🙂

danas nedelja, ja bio do firme. steta nisam video ovu temu ranije inace bi javio da svratite po hw. 😀

Ma dajte ljudi... Ja sam par godina radio tokom svih praznika. Da ne govorim o subotama i nedeljama, to se ne računa. Kad radite u elektronskom mediju koji radi 24h 365/366 dana u godini onda je smešno pričati o "danima odmora". Imate li predstavu koliko ljudi radi svim danima: struja, vodovod, policija, vatrogasci, ovo, ono...??? Pazi da se ne rasplačem što prodavci rade nedeljom.

Ako nekome ne odgovara da radi nedeljom uvek moze da potrazi drugi posao, ne razumem vas stav.

Thread closed

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno