Šta je novo?

Gde da kupim Logitech mis M-BJ69??

• Začetnik teme Začetnik teme Salila
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Salila

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2005
Poena
301
Molim vas recite mi gde mogu da kupim mis Logitech M-BJ69... Dakle, samo i iskljucivo M-BJ69 jer mi je veoma zgodan za koriscenje. Puno se zahvaljujem,

Maya

Je li bitno da li je USB ili PS/2?

Jel mozda ovaj mis:
23407631.JPG

@vectorman: Kad ga kupis imas i USB i PS/2 varijantu, tako da user moze da bira....

Dorry je napisao(la):
Jel mozda ovaj mis:
23407631.JPG

@vectorman: Kad ga kupis imas i USB i PS/2 varijantu, tako da user moze da bira....

Da, da, da!! Taj taj!! Gde ga ima?
Pa bitno je da je USB i PS/2... nikad se ne zna za sta moze zatrebati ali poenta je u velicini doticnog i dobrom klizanju po podlozi... Koristila sam ga nekoliko godina i pre neki dan je poceo da umire... Kuriozitet: kada ga okrenem na ledja padne u komu 😛

Trenutno koristim Genius optical koji je robustan i rasklimatam... i iz nekog razloga mi se vec par puta za redom blokiraju periferije (mis i tastatura)...

Dakle, gde mogu misonju da nabavim?
Hvala,
Maya

Poslednja izmena:
probaj u piramidi na sajmu,nalazi se izmedju hala 1 i 2 ili tako nesto,videces veliku metalnu piramidu,ne mozes da promasis.imaju sve modele logitech-a 🙂

Poslednja izmena:
Cena misa trebala bi da bude oko 1400-1600 dinara, bar je toliko u Vrscu, a za BG stvarno ne znam koliko je i gde moze da se nabavi...

Ja sam ga koristio 2 ipo godine, ali je vec ostario, odpala mu 2 klizaca odozdo, ali ga i dalje drzim prikljucenog na masinum paralelno sa MX510. Kad ja radim na racunaru, koristim MX-a, svi ostali BJ69 :d
Extra mis za te pare, boljeg nema!

Nazad
Vrh Dno