Šta je novo?

Gde da kupim laptop - do 1300e

• Začetnik teme Začetnik teme DS9
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DS9

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
709
Dakle, potreban je laptop sa kojim ce moci da se slobodno putuje po svetu. Potrebno je i da moze da se otplati na rate, odnosno cekove.

Treba da ima licenciran Win + Office 2000/xp/2003 odnosno word, excell i powerpoint.
Treba da ima sto duzu garanciju, i da ne kosta vise od 1300e.

PS. ko je zastupnik, distributer za HP, toshibu i sl. Sta je danas aktuleno i relativno dobro od laptop-ova. Pretpstavljam da vecina dolazi sa licenciranim win+office.

Hvala

Sa ofisom tesko. Uz neke tosibe dolazi onaj neki suite-obogaljeni office koji moze da otvara word i excel i neki sitniji edit ili tako nesto...

Ja do sada nisam video lap koji dolazi sa Office paketom, bar ne u originalnom pakovanju. Racunaj ovako, na rate solidniji lap ce te izaci oko 1150 evra (npr. Toshiba Satellite Pro A40) + Office je nesto oko 500 evra...tesko se to uklapa u tvoju cifru.

Najbolja varijanta ti je da uzmes Open Office i kupis lap za 1300 evra.

Hvala drustvo, izgleda da ce tako da bude, laptop sa win+open office. E sad, ajd imacu u vidu tu toshibu. Jel` ima neki hp/compaq, iamo sam fino iskustvo sa nekim modelom koji ima 17inc ekranom

Gledaj ovako - ljudi se pogresno prze na dimenzije monitora i performanse. Prvo, sto veci monitor, to veca i kilaza, a jako puno znaci da je ona sto manja, po mogucstvu <3.5kg. Drugo, neka luda grafika i te munje tek ne znace nista, jer su preslabi za neko iole ozbiljnije igranje - nikako da shvate da notebook nije za to 🙂.
Dalje, 17'' ekrani mislim prevazilaze taj okvir od 1300 evra, pa zaboravi na to, i racunaj da ti pored laptopa treba i torba od jedno 30-40 evra u kojoj ces nositi isti (po svetu). Pride, racunaj da ti treba npr i bluetooth adapter za neki GPRS net, pa malecni mis (mrzim touchpad 🙂), itd.

U Digitalu koji ce se na kioscima naci 1.10.2004 imas veliki test notebookova sa cenom od 700-1500 evra. Strpi se par dana pa pogledaj sta sve ima tamo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno