Šta je novo?

Gde da kupim 280x

PanonskiNS

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poena
435
Nikako ne uspevam da saznam gde ima da se kupi R9 280X kartica. Vidim da je ima na inostranim sajtovima ali je kod nas ne nalazim nigde. Ima li neko saznanja oko toga gde ih je moguće nabaviti u radnji sa garancijom u Srbiji?
Hvala.

Nigde, bar jos mesec dana. Kupi nesto iz zelenog tabora i uzivaj...

Što je najgore nema ni njih. Ne sećam se kad je bilo gore stanje ponude grafičkih.

Inače što se tiče 280x modela baci pogleda na oglase. Bar jednom nedeljno na Benchu se pojavi jedna.

prijatelju, baci malo oko na oglase ima dosta ljudi koji po narudzbini nabavljaju komponente iz Madjarske (po mnogo boljim cenama nego kod nas u prodavnicama) i mogu da ti nabavse sta ti god na pamet padne 🙂

Lepo je to ali covek je jasno napisao da hoce garanciju u Srbiji...

Ima 280x u Srbiji, poslao sam mu na PM.

Hvala Maxx, malo mi je samo nezgodno što moram da putujem do BG da bi provukao karticu tamo, ali najverovatnije ću otići. Radnja mi je potrebna jer pored garancije može i da se razbije na 3 rate što meni odgovara, manje mi izgleda nego sve od jednom kada dajem 😀. Zato oglas baš ne preferiram iako su cena možda i malo niže.

Iskrslo je da sam našao u NS Powercolor 280x pa ću se spasiti putovanja do BG. Nisam samo siguran kakav je to kvalitet, Turbo Duo 280x naspram asusove 280x DC2T ali videćemo za par dana..

Sve zavisi od razlike u ceni, ali Asus je svakako bolji brend. Imas ovde i poredjenje po ucinku ove dve karte.

Hvala na linku. Malo je znači efikasnija Asusova vidim.

A razlika u ceni je PWC 39k prema Asus 46k i nesto dinara

Da li neko zna gde ima da se uzme asus r9 280x dc2t ?

****te - zar nije refernenti 290 toliko kostao kad je izasao

Probaj telefonom zovi firme. Iznenadio sam se koliko njih IMA 280x kartice u ponudi a na sajtu ih nema i obratno. Stanje se menja iz dana u dan, možda i sata u sat. Neki po firmama kažu da imaju mesec dana u napred sve rezervisano pa se čeka na red. Ja sam uspeo ovu da nađem u Emmiju sa 2 dana čekanja, a bilo je pre neki dan i safirki u Duocomu. Najbolje zovi pa srećno

Nazad
Vrh Dno