Šta je novo?

Gde da jurim DVD/DIVX player... bitni titlovi

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
Dakle ajd pomozite mi da nađem neki DIVX/DVD player. Dobio sam savet da je Tevion najbolji, a već je poznato da je SkyVison ultra popularan. Nije mi do PDVa, čuo sam da se njihova cena i neće menjati, nego već da kupim ovo ko NG poklon. Vidim u oglasima Tevion 4000 za 110€, znam da je bio jeftiniji. Jel ima negde jeftinije. Jel imaju još neki DVD/DIVX playeri za koji nisam čuo. Titlovi su bitni... matorci treba da gledaju filmove.

Uglavnom, ako neko prodaje ili zna gde mogu da potražim ovo što mi treba, neka javi.

Ako neko ima na prodaju i ako ga ne mrzi, može da zovne na 063 77 55 355 - Bane.

update: cena nije problem ako nešto zaista valja

Poslednja izmena:
Toshiba 340 u "Metro"-u pored sofije kosta 87€ !
Cita sve zivo, besumna, super zvuk sa music CD-a, ima 5.1 izlaz i opticki digitalni. Nasa slova bez kuka i kvaka u DivX -u.

PS
Ovo mi je zadnji put - ozbiljno. Ne placaju mi reklamu.

Poslednja izmena:
a sta mislis o philipsu dvp 630, guta ama skoro sve zivo, divX sa prevodom...(slim, nema lepsi) video sam prosle nedelje u eltimu na trgu n.pasica za oko 8500 cini mi se...
poz

Sad ih ima tona da gutaju sve zivo... a sve su u rangu SkyVisiona (samo sto je ovaj jos i skup zato sto je popularan i sto za njega placaju reklame i sl.). Dakle svi koji si pomenuo u tredu su dobri, samo vidi koji ti prija oku i TV-u i sobi i...

Pa Bane ako je za matorce ja bi preporucio Philipsa iz jednog jednostavnog razloga titlovi ne moraju da budu istog naziva kao i film. Inace ja sam mog platio 8.900 u Genelu.

Poslednja izmena:
da li novi philipsi imaju crn okvir oko slova,i mogucnost da promenish velichinu fonta, kao i boju i sl

Takodje imam Philips 630. Kad god nadjem neki hackovan firmware, ubacim ga i vidim sta se desava... Lik koji se predstavlja kao Mihvel je preradio najnoviji 1109 fw za 630, i povecao je titl za divx, i promenio mu je boju u zuto.
Za vise informacija idite na http://www.elitesecurity.org/tema/57126
Tu su linkovi za fw, za konvertor titlova, itd.

Imas na sajmu na bazaru, onaj Procesor Komerce se gasi pa daje sve ispod cene, kazu i do 75% off, samo da se otarase, vazi za sve, proverite sta ima, meni trenutno nista ne treba :)

Ja apsolutno ne preporucujem filips.

Neznam kakav je , ali imate u Tehnomarketu NEO (navodno cita sve) i kosta 4900 din !!!

Daewoo u Eltimu na Trgu Nikole Pašića, 7.800, ja uzeo kao NG poklon, sve čita, OK kupovina.

Update: Moj burazer ima NEO i riknuo mu je posle par nedelja...

Poslednja izmena:
Ja imam LG DV8631, bez 5.1 (nije mi trebao jer sam ga stavio matorcima u sobu a oni imaju stereo TV), cita sve samo mora da bude ISTO ime filma i titla... Cita sub i srt titlove. Tih je i veoma tanak.

Preporuka.

Imam jedno pitanjce, malo skrecem sa teme, al' ajd' sad... Jel' mogu ja da kupim npr SkyVision ili slicno i na njega da nakacim npr. zvucnike tipa AltecLansing 251 ili slicno. Matorci hoce Home bioskop, al' da se ne plati mnogo .... :-( Stvarno ne znam sta da radim...

Ma Jaksa je vuna!!
Njemu Sony TV 72cm rikne cim je izasao iz garancije a popravka ga kosta kao 3xDVD player, a on i dalje preporucuje Sony TV :):)

simpson H je napisao(la):
...a on i dalje preporucuje Sony TV :):)

Koji, jel onaj koji izgleda kao da nema boje? :)

Nema boje, nista ne valjaju, neo i beko ga jedu za dorucak ;)

jaksa je napisao(la):
Nema boje, nista ne valjaju, neo i beko ga jedu za dorucak ;)

Ne znam za Neo i Beko, ali onom tvom fali malo krvnih zrnaca :)

Da ga bacim u djubre, sa sve filipsom?:)

Meni radi super, imam garanciju,cita sve, ne mora da je isto ime za sub i film, na raspolaganju su i razni firm,ubacim cd sa titlovima, ubacim drugi sa filmom i gledam :)
ps
da kucnem u drvo

a c a je napisao(la):
Imas na sajmu na bazaru, onaj Procesor Komerce se gasi pa daje sve ispod cene, kazu i do 75% off, samo da se otarase, vazi za sve, proverite sta ima, meni trenutno nista ne treba :)
u kojoj su oni hali i da li mislis na Philips?

a XORO?

Jel neko koristio ovaj player?

Mislim kakav je sto se kvaliteta tice i funkcionalnosti? Kakvi su mu subtitlovi?
Mislim da sam citao da moze da reprodukuje nasa slova bez kuka i kvaka i kazu da je dosta kvalitetan (odneo je neke nagrade po Rusiji i Nemackoj).

Ako neko zna nek prokomentarise....

Hvala unapred....

P.S. Ima izgleda i dobru podrsku...Znaci sajt sa redovnim apdejtovima firmvera.

Ja imam taj Xoro od skoro (gle stiha :D). Vise mi se svidja od Sky-a jer ima robustniji tray (deluje mi trajnije) i pozadi ima VGA out (ne znam cemu, ali ne skodi... a kad ne skodi, onda koristi :D). Ortak koji ima Sky, kad je video Xoro-ve menije, kaze isti Sky. Po tome mislim da je elektronika, tj. sama masina ista. Jedino se razlikuje "zavrsna obrada" gde bi prednost dao Xoro-u. Nema sta ne pusta - stavio sam CD sa snimljenim onim klasicnim avi-cima i mpeg-icima od po pola mega, mega, par mega, sa raznim salama i lepo ih je sve, jedan po jedan procitao. Cita i wma. Firmware koji mi je trenutno u njemu, mislim da je ovaj koji se ovde opisuje - bela slova na sivoj (crnoj) poluprovidnoj traci... lepo citljiva, ali relativno mala.

NSdjanin je napisao(la):
P.S. Ima izgleda i dobru podrsku...Znaci sajt sa redovnim apdejtovima firmvera.

Gledao sam malo po net-u... kazu da je ovaj model sto ga imam 401plus isti/slican kao i 415 radjen za Dojch trziste (osim sto 415 nema karaoke). Da li ti je mozda poznato, jel ima neki firmware sa krupnijim slovima?

Pozdrav!
MrBigJump.gif

ako neko hoce xoro ... dao bih moj za 100 jer sam shvatio da nemam nikakvu potrebu za njim .. komp mi stoji pored tv ... star je 6 dana .. garancija iz tehnomanije itd.. pm za ostalo .. pukao sam 20e, ali shta da se radi

Jel taj Xoro čita kompletne ID3 tagove ili samo prikazuje 14 karaktera?

EDIT: Malopre videh na sajtu da ima 5.1 izlaze (činč), da li to znači da ima ugrađen dekoder?? Onda znači da je odlična kupovina!!

415back.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno