D damir Čuven Učlanjen(a) 11.07.2002 Poruke 36 Poena 609 16.08.2002 #1 kakav je to fajl PNF nalaze se u windows/inf direktojijumu zauzimaju mi oko 3,4 GB sta da radim sa njma jel smem da ih izbrisem? Sto je mnogo mnogo je
kakav je to fajl PNF nalaze se u windows/inf direktojijumu zauzimaju mi oko 3,4 GB sta da radim sa njma jel smem da ih izbrisem? Sto je mnogo mnogo je
V Visente Čuven Učlanjen(a) 21.03.2002 Poruke 576 Poena 620 16.08.2002 #2 damir je napisao(la): kakav je to fajl PNF nalaze se u windows/inf direktojijumu zauzimaju mi oko 3,4 GB sta da radim sa njma jel smem da ih izbrisem? Sto je mnogo mnogo je Kliknite za proširenje... To je skraćenica od "Precompiled Setup Information" I to je privremeni (Temporary) fajl koji se pojavljuje prilikom instalacije programa. Da je na mom disku hladno bih ga obrisao. A ti na svoju odgovornost.
damir je napisao(la): kakav je to fajl PNF nalaze se u windows/inf direktojijumu zauzimaju mi oko 3,4 GB sta da radim sa njma jel smem da ih izbrisem? Sto je mnogo mnogo je Kliknite za proširenje... To je skraćenica od "Precompiled Setup Information" I to je privremeni (Temporary) fajl koji se pojavljuje prilikom instalacije programa. Da je na mom disku hladno bih ga obrisao. A ti na svoju odgovornost.