Šta je novo?

Gatling Gears v1.0 - PC

je l' probao neko ovo, pojavio se skid

igrao ja malo sinoc, zaraza 😀
grafika je super, moze se igrati u dvoje na jednom kompu pa je mogucnost *******cije odlicna 😀

Gledao sam malo na Tubi, izgleda odlicno i veliki + posto moze da se igra u dvoje, taman da se igramo za vikend 😀

Obrnuo sam je, simpaticna i zarazna igra za dva popodneva. Dizajn nekih jednica i bosova je skroz cool. Skupljanjem zlatnih poluga kupujes ubojitiji top, artiljeriju, rakete i armor, dok rokanjem neprijatelja i unistavanjem objekata prikupljas poene koje trosis na neke kozmeticke detalje.

^ Mnogo dobra igra za zabavu,nabudzio sam svog mech-a do kraja,ali mi xp poeni fale za ostale stvarcice,to kad budem prelazio drugi put. 🙂

Ja sam probao 3 joypad-a i ni jedan nije hteo da radi a vidim da i drugi ljudi imaju slicne probleme, koliko sam skapirao moze da radi samo xbox 360 joypad. Samim tim otpada prica o co-op na jednom kompu 🙁

Poslednja izmena:
Jel se nisani misem ili strelicama/preko tastature?

wasd za kretanje, mis za nisan, lmb - "mitraljez", space - top / artiljerija, rmb - rakete, shift - ubija sve na ekranu (moze da se koristi samo jednom - najbolje kad postane gusto). 🙂

Hvala za info, sad cu da je nabavim 😀

Xbox 360 pedovi su mi se odavno isplatili 🙂 Prelazim single, posle s bratom i udvoje.

Nazad
Vrh Dno