Šta je novo?

Gasenje internet explorera

Gvozden

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2003
Poena
620
Na kompu na poslu mi se desava da kada dodje do kraja ucitavanje neke stranice, explorer se ugasi (nekad jedan, nekada svi prozori)
Narocito se (ako ne i iskljucivo) desava kada pristupam stranicama sa sifrom...
Imam AVG free edtition, radio sam scan i nista nije prijavio?

Pretpostavljam da mi se nakacilo nesto, ako neko prepoznaje simptome, moze li savet za brzo resenje problema jer ne mogu da zavrsim posao... :S:

Procesljaj i sa spyware-om nekim system, mada mislim da su to bolesti IExplorera. Predji na drugi browser, sem ako te stranice nisu tipa RaiffeisenOnline koji mora preko IE.

Pređi na Mozillu Firefox, ona ima mogućnost da otvara i one stranice koje zahtevaju IE!

Pređi na Mozillu Firefox, ona ima mogućnost da otvara i one stranice koje zahtevaju IE!
Kod kuce imam skoro isti komp, sve funkcionise besprekorno sa IE... ? Kolege na poslu imaju slicne konfiguracije, ne desava im se to sto se desava meni. Nije valjda jedino resenje "predji na..."

Moze li konkretan savet sa cime i kako ?

veruj nam, momentalno predji na Firefox, odusevices se, osim mozda kad pristupas "Bill Gejtsu" moraces ponekad da palish IE.

Na kompu na poslu mi se desava da kada dodje do kraja ucitavanje neke stranice, explorer se ugasi (nekad jedan, nekada svi prozori)
Narocito se (ako ne i iskljucivo) desava kada pristupam stranicama sa sifrom...
Imam AVG free edtition, radio sam scan i nista nije prijavio?

Pretpostavljam da mi se nakacilo nesto, ako neko prepoznaje simptome, moze li savet za brzo resenje problema jer ne mogu da zavrsim posao... :S:

pazi, ima jedan zanimljiv joke virus (koji uglavnom nije smesan), zove se App.Closer i ne vide ga ni nod ni kav (verovatno ga ignorisu, mozda je i njima smesno 😀 ) Ja sam doticni jednom zapatio na explorer.exe..mosh misliti kolko mi je bilo smesno 😀

Nazad
Vrh Dno