Šta je novo?

Garmin Mobile XT WM i Symbian OS 9.1/9.2??

UNKnoneNOWN

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2003
Poena
609
Da li mogu da stavim garmin mobile xt koji sam drzao na n95 sad na htc koji je win mobile?
jel su iste aplikacije za oba sistema ili nisu?

hvala

Нису исте, мораћеш да нађеш верзију за Windows Mobile платформу.

Sam softver se razlikuje a mape su iste. Imas na Garminovom sajtu da downloadujes.

znam da ima tamo ali verovatno moram da je platim posle? imam za symbian vec "registrovanu" pa sam mislio da je iskoristim.
a jel ima neki forum gde ima da se skidaju ti "registrovani" programi/aplikacije za WM ? :)

Pa naravno da imaju, ali takve sajtove neces dobiti ovde jer su piratski.

Pa k'o da je prolem naci 'registraciju' za Garmina? ;)

Da ne otvaram novu temu, video sam da treba da se odradi update soft. na nokia E72 (odradio) i onda v. 5.60 garmin xt, skinuo, instalirao, ali po pokretanju (za dalje) otvori i odmah vrati na meni... zan li se rešenje za ovo... Probao sam po upustvu i savetu, ali opet isto...
Ima li neko rešenje?
P.S. Osim da odustanem i pokrenem ovi maps, koji ima mape samo za auto put... na E71 sve radi bez greške, a na ovom E72 nikako, soft. v. 5

Jesi li kopirao sve dodatne fajlove (support files) na telefon? Ako nisi, prvo to, a onda obriši gmsup.ini fajl u Garmin\Apps direktorijumu i ponovo pokreni Garmin.

Jesi li kopirao sve dodatne fajlove (support files) na telefon? Ako nisi, prvo to, a onda obriši gmsup.ini fajl u Garmin\Apps direktorijumu i ponovo pokreni Garmin.

Istalirao, obrisao gmsup.ini, ali opet isto, pokrene i prsne... Negde grešim...

Poslednja izmena:
Meni je za sad na mom telefonu instaliran 5.00.50s60.9 radi savrseno bez ikakvih gresaka i problema skini njega ;)

Vrh Dno