Šta je novo?

Garmin Mobile XT + N95 problem

Wire

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
345
Problem je sledeci: instalacija prodje najnormalnije kao i ubacivanje mape SCG route 1.6 i posle toga kada probam da pokrenem program on jednostavno "pukne" posle pocetnog ekrana. Da li neko mozda zna u cemu je problem? :wave:

Da li je sve uredno 'placeno'?

Ja sam ozbiljan. Da li ti je program i mapa registrovana?

Padaju mi na pamet 2 potencijalna problema - ili nisi odradio instalaciju kako treba, ili imaš neki drugi (verovatno rezidentan) program koji je u konfliktu sa Garminom.

Koja ti je verzija Mobile XT?

@nikoola: ne

@roadracer: Instalacija je uradjena totalno po uputstvu, a verzija je 4.1.80 i ukljucuje se bluetooth posle pucanja

Pa ako ti Garmin i mapa nisu registrovani, onda ne mozes ni da ocekujes da ti radi ;)
To se ili placa ili 'placa' ;) :d

@nikoola - svejedno, registrovan ili neregistrovan ne bi trebalo da puca

@wire - ne razumem zašto ti se aktivira BT nakon pucanja... pokušaj da obrišeš instalaciju i da instaliraš ponovo. ja isto koristim 4.1.80, ali je instaliran preko prethodne verzije (4.1.60) koja mi je povremeno pucala tokom navigacije. Sada mi sve radi savršeno, a tel je N6110 navigator.

Problem je sledeci: instalacija prodje najnormalnije kao i ubacivanje mape SCG route 1.6 i posle toga kada probam da pokrenem program on jednostavno "pukne" posle pocetnog ekrana. Da li neko mozda zna u cemu je problem? :wave:

Prvo update Firmware na telefonu.
Ako je n95 (ne 8GB) u pitanju onda je jedina sigurna verzija garmina koja ce da radi 4.10.60. i isto tako morash da imas minimum nekih 100mb free na Memory cardu posle isntalacije i kopiranja mapa.

Ja kada sam koristio n95 imao sam garmin 4.10.60 sa full evropom negde oko 1.7gb i radilo je sve perfektno

i nabio si 57 postova za jedan dan

respect =)

NSlayer
Permanently Banned

I tu bi kraj :)
Sad znam ko je zaduzen za Slayerov ban, mada iskreno covek nije zasluzio jer je postovao ok odgovore na sve (ni jedan post niej bio tipa.. :D etc. )... samo admin video 57 postova za jedan dan i onda /care da cita sta je napisao i eto ga BAN.
- - Da poznajem lika licno.....

Poslednja izmena:
ja sam instalirao juce na N95 8gb ovu najnoviju verziju 4.20. sa adria,scg,nt europe 2008 sve perfetkno radi,kad se "plati",obrisi pa jovo nanovo

Imam Garmin od marta meseca na n82,4.10.20 je stajala verzija do pre par dana dok nisam radio update na 4.20.20 i radila je odlicno,nikakvo placanje nista,koriscena AdriaRoute i SCGRoute,sinoc sam ubacio na n95 8gb 4.10.60 i imao sam isti problem upalim ga i pukne,problem je nastao sto nisam do kraja zavrsio ubacivanje mapa u telefon pa nije mogao da se upali.Danas sve reinstalirano ubacen 4.20.20 i radi odlicno.

Poslednja izmena:
Ako Garmin puca par sekundi po ukljucivanju, a BT se automatski ukljucuje posle toga, formatirajte telefon, instalirajte ponovo Garmin i sve bi trebalo da radi super (iz licnog iskustva).

Ja sam instalirao v5.0 na n95 ali prilikom pokretanja programa trazi blutut gps,kako da ga nateram da koristi onaj iz telefona

Vidi da iskljucis u Settings>General>Positioning sve osim Integrated GPS.. To ti je prvi i osnovni korak. E sada postoji i drugi korak koji potpada pod pirateriju i neces naci odgovor ovde ali ako koristis Google sigurno ces naci resenje tvog problema kao sto sam ga i ja nasao za svoju N82.

Da li neko ima problem da mu se gasi pozadinsko osvetljenje kada je garmin "minimiziran" (kad radi u pozadini).

Problem je na N78.

U opcijama Garmina imaju podešavanja u vezi sa time, ali nema efekta.

Ima li rešenja?

jel ovde niko ne moze da stavi link za garmin XT mobile i scg route i da sve radi kako treba??:-devil-:

Nazad
Vrh Dno