Šta je novo?

Garancija SSD Transcend

ivanboy2000

Cenjen
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poena
154
pozdrav za kolege forumase,
imam problem, i nadam se da cu na forumu naci resenje.
naime SSD disk od 128GB marka Transcend, koji sam kupio na forumu od XXX clana nije vise u funkciji.
ne bih da imenujem forumasa jer i kad sam ga kupovao sve je bilo na brzinu, vise je moja greska nego njegova sto ja nemam pisanu garanciju sada kod sebe.
dogovor je bio da mi kolega sa SSD diskom donese i papir od garancije, koji nije doneo, ali je ipak moja greska sto sam uopste i uzeo stvar na rec.
problem je sledeci, SSD je crkao, ja nemam pisanu garanciju, ali kada ukucam serijski broj sa diska na sajtu, kaze da imam jos dosta garancije.
pitanje je kako ja sada da uvazim garanciju i gde ? :smash:

A jel mozes da iscimas tog lika sto ti je prodao da ti da garanciju, naravno, ako je jos imas?

poslate 2-3 poruke na pm, odgovori nepovezani. tako da racunam da ti nema sta vise da trazim.

Necu nikog da krivim za svoju neodgovornost. Niko me za usi nije vukao da kupim ssd kad momak nije doneo garantni list. Ako gledas sa pravne tacke gledista samo je moja krivica.

Ne, bukvalno mislim da ovu temu nije trebalo otvarati vec o tvojoj nevolji je moglo se pisati u "ispalama"...
Na tvome mestu ja to ne bih "samo" tako ostavio.
Nebulozno pricao il ne taj sto te zavrnuo za garanciju ja stvar ne bih ostavio samo tako.
Ja bi ga zvao na telefon (ciji si broj si verovatno bacio cim si uzeo ssd) ili bih ga nasao zaobilaznim metodama...
Prodaje taj jos stosta, pa ugovori kupovinu negde sa nekog drugog telefonskog broja, pa kad ti dospe saka malo mu rebra ispeglaj...
Mada u pravu si, danas se ne sme nikome verovati, pa si i ti delimicno (ne iskljucivo samo ti) "kriv" sto te prevario.

Takodje bi trebalo da kazes ko je baraba, ako je clan na forumu, da znamo...

1. pin je uglavnom uvoznik za transcend, cesto izlaze u susret u ovakvim slucajevima (ne uvek), probaj da im pises.
2. korisnika obavezno u "ispalama" - ako je prodavao uredjaj sa pisanom garancijom, a ti je nisi dobio, zasluzuje da ide u ispale.

P307 14 meseci sam proveo u zatvorenom prostoru zbog budale koja nije bila vredna toga. Da lomim glavu nekom za 50€ necu.

Vrh Dno