Tvoj odgovor sam želeo da pročitam. Hvala puno.![]()
Definitivno je u pitanju raskidni uslov. Morao sam da proverim sa advokatima, dva ista mišljenja dobio.
I još su u pitanju tipski ugovori, oni se uvek tumače u korist one strane koja je ugovoru pristupila.
Uskoro uzimam 6s koji je zakljucan na telenor i ima garanciju, e sad moram videti da li se garancija vodi na prodavca ili na neku trecu osobu. Zanima me da li mogu u telenoru ostvariti garanciju ako nije na moje ime? Ili moram imati kontakt te osobe i ta osoba mora ici sa mnom u slucaju nekog kvara ili slicno?
Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока
Ne može bez paketa, ali paket može da se menja (sa većeg na manji), jer je nebitan u ovoj soluciji. Faktički kupuješ telefon na kredit. Kredit možes isplatiti u bilo kom trenutku i uzeti drugi telefon.Da li možeš uzeti telefon preko Telenor banke bez paketa? Ili je isključivo vezana ta kupovina za paket?
Možeš da reklamiraš i preuzmeš ukoliko ga popravljaju, ako daju novi uređaj tj stari je nemoguće popraviti, onda podpisnik ugovora mora da ide ukoliko nisi dobio punomoć od istog.Pozdrav zanima me ajfon kupljen u VIPu uz njega ide i fiskalni racun od VIPa i ugovor jos je i pod appleovom garancijom znaci ako se ne daj Boze nesto desi dok je Apple garanciji u i style mogu bez ikakvih problema da reklamiram,ali sto se tice VIPove garancije ako bude trebalo nju da koristim zbog npr nekog kvara da li mogu sam(sa fiskalnim i ugovorom) ili mora prvi vlasnik ipak da reklamira?Hvala
Kakav je status uređaja uzetog preko telenor banke. On jeste uzet uz paket ali ne po povlašćenoj ceni. Da li tu postoji neke razlike u ostvarivanju garancije i dobijanju novog uređaja ili ne?
Ja sam bio uzeo note 1 preko oglasa zakljucan na telenor mrezu pre nekih dva meseca, nit znam ko je vlasnik ugovora, pretpostavljao sam da je proslo dve god., poslao im mail na neku adresu "otkljucavanje" tako nesto pogledaj na njihovom sajtu, naveo ime uredjaja i imei broj, pa reko ako daju kod daju, dobio neku sistemsku poruku i posle da kazem desetak dana, mozda dve nedelje dobio kod za otkljucavanje.Kako bese ide ona procedura za otkljucavanje telefona nakon isteka ugovora? Da li moze onaj, na cije ime je ugovor da podnese zahtev ili mogu i ja ako imam garanciju?
Znam da pri zameni telefona mora licno ta osoba da dodje, ali za ovo nisam siguran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari