- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
LG - MobisLg,Tesla..
Tesla - ProMobi
LG - MobisLg,Tesla..
LG - Mobis
Tesla - ProMobi
Slazem se skroz.Ma znam da će ljudi iz nekog razloga (meni i nepoznatog) bežati od toga. Mislim "nemam vremena"... Šta to znači? Imam vremena da se nađem sa tobom npr. kod crvenog krsta i potrošim 10min da pogledaš telefon, ali nemam vremena da se nađem sa tobom kod Trećeg suda 100m niže i potrošim 20min da pogledaš telefon i uradimo ovlašćenje?
To je jer si u KG, verovatno. I u Nisu nije problem da se takve stvari odrade (ja sam tako morao kada mi Telenor nije prihvatao jedan fon, u Nisu bez problema zavrsio)Predao sam pre malo vise od pola godine telefon u vipu (nisam vlasnin ugovora) i telefon je primljen u poslovnicu i popravljen i sve je proslo bez problema. Jedino ce da prave problem oko preuzimanja novog uredjaja ako ne mogu da poprave. A i tad moze nekako da se iscupa nov telefon malo tezim putem![]()
Mene interesuje upravo ta varijanta kad je tel uzet preko firme kako se reklamira tj kakva je najnovija praksa? Upravo treba da pazarim neki s7, covek ima otpremnicu u firmi (posto je preko 200 telefona uzimano) i popunjen romingov garantni list (cini mi se da rece da je roaming ovlascen za samsunga). Da li bi bio dovoljan taj garantni list ili mora i kopija/original otpremnica (fiskalni ne ide na firmu jel)? Jel ima roming ili roaming (kako im vec tacan naziv) servis u Ns?Ko prodaje po jedan fon na KP, skoro sigurno jeste vlasnik. Ali ovi sto stalno prodaju, to ide preko firmi, neisplativo je da fizicka lica sada prodaju telefone uzete preko operatera.
I u tom slucaju zele sto pre da prodaju, i ne zanima ih jedan od 1000 koji zeli ovlascenje, kada drugi ne znaju za to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari