Šta je novo?

Gane stream/youtube,Twitch,Kick...

CaptainCrash

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600KF
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
RAM
2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
GPU
AMD Sapphire 7800 XT Pure
Storage
2TB NVme + 512GB NVme
PSU
ASUS Rog Strix 850W white edition
Kućište
Lian Li Lancool 216
Monitor
LG 27GR75Q-B IPS 1440p
Miš & tastatura
Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
Ostale periferije
Logitech G Pro X
Laptop
Medion E6228
Mobilni telefon
S23 plus 8/512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ne znam da li sam omašio temu,našao jednu ali je iz 2018e zadnja poruka pa evo,ako je pogrešna kategorija neka je mod samo prebaci gde treba.
Imam jedan problem i ne znam da li je rešiv 🙂
Obzirom da u sl.vreme upalim nekad komp i igram npr. DayZ hteo sam da probam kako bi to izgledalo da se baci live stream.
Na YT kanal je mali,nešto oko 180 pratilaca(ako to ima bilo kakve veze) a PC je sledećih karakteriatika:
Intel i5 12600k
32GB Kingston 3600Mhz
2TB M.2 (nemam pojma koje brzine)
512GB SSD
7800 XT
Net je UPLOAD 28-29Mbit i povezan LANom sa kompom.Toliko daje na speedtestu.
Nema šta nisam pokušao,menjao,radio...prvih par minuta SOLIDNO izgleda(bukvalno solidno) ali nakon toga posle tipa 5min užas od mutnoće slike po šumama i gorama Cherno mape.Kad stojim u mestu,KRISTAL ako krenem da trčim na telefonu je mutno a mogu misliti koliko ne liči ni na šta da se gleda na monitoru 🙂
Zna li neko šta je uzrok,problem i da li ima rešenja sa tom brzinom?
Probao 1080p sa 8000-12000 bitrate,1440p sa 16000-20000,probao na Twitch sa 6000 max koliko može,čak probao samo procesorom na Twitch(još gore),Kick isto,limitirao GPU na 90%,stavio na Steam 95FPS kako je predlagano i uvek isto sr..e!
Do čega je?
Nije valjda da trenutne komponente nisu "kadre" da isprate to bar u 1080p!?
Čak sam razmišljao preći na Nvidia jer kažu da je dosta bolja od AMD po pitanju stream-a
Ako neko zna,svaka pomoć je 🫡
Hvala!

Ne znam da li sam omašio temu,našao jednu ali je iz 2018e zadnja poruka pa evo,ako je pogrešna kategorija neka je mod samo prebaci gde treba.
Imam jedan problem i ne znam da li je rešiv 🙂
Obzirom da u sl.vreme upalim nekad komp i igram npr. DayZ hteo sam da probam kako bi to izgledalo da se baci live stream.
Na YT kanal je mali,nešto oko 180 pratilaca(ako to ima bilo kakve veze) a PC je sledećih karakteriatika:
Intel i5 12600k
32GB Kingston 3600Mhz
2TB M.2 (nemam pojma koje brzine)
512GB SSD
7800 XT
Net je UPLOAD 28-29Mbit i povezan LANom sa kompom.Toliko daje na speedtestu.
Nema šta nisam pokušao,menjao,radio...prvih par minuta SOLIDNO izgleda(bukvalno solidno) ali nakon toga posle tipa 5min užas od mutnoće slike po šumama i gorama Cherno mape.Kad stojim u mestu,KRISTAL ako krenem da trčim na telefonu je mutno a mogu misliti koliko ne liči ni na šta da se gleda na monitoru 🙂
Zna li neko šta je uzrok,problem i da li ima rešenja sa tom brzinom?
Probao 1080p sa 8000-12000 bitrate,1440p sa 16000-20000,probao na Twitch sa 6000 max koliko može,čak probao samo procesorom na Twitch(još gore),Kick isto,limitirao GPU na 90%,stavio na Steam 95FPS kako je predlagano i uvek isto sr..e!
Do čega je?
Nije valjda da trenutne komponente nisu "kadre" da isprate to bar u 1080p!?
Čak sam razmišljao preći na Nvidia jer kažu da je dosta bolja od AMD po pitanju stream-a
Ako neko zna,svaka pomoć je 🫡
Hvala!
Pročitaj ovu stranicu:

Ali svakako čim dolazi do mutne slike i opadanja kvaliteta to znači da je bit rate veoma nizak. I da, to se naravno najviše vidi kod brzih scena gde se mnogo piksela menja u kratkom vremenu. To samo možeš da promeniš sa povećanjem bit rate-a ili smanjivanjem framerate-a

Nazad
Vrh Dno