Šta je novo?

Periferni uređaji Gaming sa Temu-a

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

wladymeer

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2009
Poena
505
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-4690 (3.5GHz)
Matična ploča
MSI H97M Eco
RAM
Patriot 16GB DDR3 800 MHz
GPU
NVidia GTX 1060 3GB
Storage
Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
Zvuk
SSL 2+ • JBL LSR305
Monitor
Hisense H39A5100
Ostale periferije
Audio Technica M50x
Laptop
Apple Macbook M1 (16/256)
Tablet
iPad 2 / iPad 3
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S20 FE
Pametni uređaji
Soundpeats Sonic
Steam
djedroid
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Dakle, zanima me ako ste naleteli na nešto što se isplati da se kupi apropo gaminga.

Trenutno me zanima najviše preporuka za gamepadove i mini konzole (koje pokreću npr MAME i eventualno PSX naslove) ali verujem da u ovu materiju mogu da udju i dobri dilovi za tastature, miševe, USB, SD kartice i sl.

Gamesir ima gamepadova par komada na Temu, G7 i G7SE su bas dobri po recenzijama na youtubu , imaju i neke koji su wireless.
Kupio sam i microSD karticu neku pro plus 512g 700din , za sad radi kako treba :D

Za konzole ne znam , izgleda da ne prodaju nista sto je preko 50 evra u vrednosti, a dosta stvari je znatno veceg kvaliteta kosta tako 51-70e i vrv ih nece biti na Temu za nase trziste.

Ah kud ovo procitah iza ponoci..i kako sad da ne kupim.
Neki detalj o istoj? Sto je ekstra :D odgovori me 😂
Odlican ekran ( jeste malo mali ali naviknes se),odlicna baterija, podrzava mnogo emulatora,kontrole su malo krute ali za te pare je ok. Vecina emulatora dobro radi sem ovih malo zahtevnijih (psp i sl.). Za te pare od tridesetak evra dobijes zadovoljavajucu spravicu sa mnostvo igara,ako si retro zaludjenik treba da je imas u svojoj kolekciji.

Dobra je ali na aliju cesto bude i po 25$. Ove jeftine handheld konzolice do 50 eur najbolje uzeti trimui smart pro, u toj ceni nijedna joj nije ni blizu.
Sto se tice performansa iste su obe konzolice (smart pro i r36s) jedino je pitanje ukusa sto se tice polozaja kontrola.

Ako su iste, r36s mi se vise svidja po izgledu..
A sto se tice cene, nasao sam negde gde sa iskorišćenim kuponom bude 25$
3c buy store
Ali me buni sto nema review nijedan, radnja ima 5 followera, 90% zadovoljnih i kao preko 10k porudbina.. choice je obelezena.
I najbitnije, ima link do linka u istoj radnji a ne vidim razlike, jedna je klasicnih 4700 rsd ko svugde, a druga je ta za 25$

Meni za coinse smanji tipa 0.3 , nikad jisam razumeo kako funkcionisu. Jel to ima veze sa mnom ili samo ako kazu 1% coins on skine 1% njihove cene ako imas coinse za istu

Ima li neke takve konzolice da ima HDMI output i dodatni ulaz za dva džojstika?

s’obzirom da ne vidimo proizvode skuplje od 50€ tesko da ima nesto kvalitetno da se kupi na Temu

Gamesir ima gamepadova par komada na Temu, G7 i G7SE su bas dobri po recenzijama na youtubu , imaju i neke koji su wireless.
Kupio sam i microSD karticu neku pro plus 512g 700din , za sad radi kako treba :D

Za konzole ne znam , izgleda da ne prodaju nista sto je preko 50 evra u vrednosti, a dosta stvari je znatno veceg kvaliteta kosta tako 51-70e i vrv ih nece biti na Temu za nase trziste.
Moram da se ispravim ovde, microSD kartica je od 32gb, fake instaliran firmware na njoj da pise 512gb, konacno sam je istestirao nekih 12 sati sa toolom.
Tako da ne kupujte microSD sa temu nikako, mislim da su verovatno sve fake (barem ove brendirane kao SUPER PRO), ja sam im napisao da je scam i dostavio dokaze , refundirali su naravno ali da , prevara je u pitanju.
Za te pare i jeste bilo "too good to be true" , rekli su mi da zadrzim karticu i refundirali me odma tako da sam na kraju dobio microsd od 32gb za "dz".

Ja uzeo mehaničku tastaturu, kameru za nadzor, video projektor, sako za ženu i smart sat za ukupno 4700rsd. Kao novi korisnik sam dobio neki popust. Sve crvena u proseku. Tatsatura xtra, vrti se na oko 3500 inače. Kamera isto dobra, taman toliko vredi. Video projektor težak krš. Žena oduševljena sakoom. Smart u fazonu zeblaze satova sa Alija. Vredi crvenu. Generalno, samo tastatura je izvukla uloženu kintu.

Od retro konzola sam pazario
Izašla me oko 1800 din na nekom popustu. Sa 2 joypada. Može na TV. Mada nisam probao.

Od retro konzola sam pazario
Izašla me oko 1800 din na nekom popustu. Sa 2 joypada. Može na TV. Mada nisam probao.
Kakva je ta "DATA FROG SF2000" konzola? U odnosu na recimo TrimUI Smart Pro? Za ovu drugu, ako se uzme bez sd kartice, tj samo konzola, da li je problem naći na netu sadržaj pa iskopirati na soptvenu sd karticu? Kontam da OS nije na njoj već samo igre. Ili grešim?

Data Frog SF2000 je super za klince koji bi tek da zađu u svet retro konzola. Recimo da je to najbolja emulator konzola u tom low-budget segmentu od $15 USD.

TrimUI Smart Pro je daleko, daleko bolja konzola. Nemam Smart Pro, pa ti ne mogu odgovoriti na ostala pitanja.

Kakva je ta "DATA FROG SF2000" konzola? U odnosu na recimo TrimUI Smart Pro? Za ovu drugu, ako se uzme bez sd kartice, tj samo konzola, da li je problem naći na netu sadržaj pa iskopirati na soptvenu sd karticu? Kontam da OS nije na njoj već samo igre. Ili grešim?
Imao sam Data Frog, to je bila prva konzola tog tipa koju sam kupio, a sada imam Trimui Smart Pro.

Data Frog je za presmešnu cenu koliko košta zaista vrhunska konzolica, kvalitet izrade je super i zaista lepo radi, ne može da izgura baš sve igre ali većina radi bez ikakvih problema.

Trimui Smart Pro je totalno drugi nivo i baš su tom konzolom napravili bum kada se uzme u obzir odnos cene i kvaliteta. Mnogo je dobra konzola, ali ako je uzimaš (ili već jesi), preporučio bih da instaliraš Crossmix OS (postoje detaljna uputstva na internetu), taj custom firmware je unapredio konzolu bar duplo u odnosu na njen originalni OS. Takođe, što se kartice tiče, tu bih preporučio da kupiš i neku karticu koja ide uz konzolu jer je razlika u ceni nekoliko dolara, a tu su obično napravljene lepe i velike kolekcije igara, pa ćeš uštedeti sebi vreme, s tim što, kada ti stigne ta kartica, obavezno kupi neki brendiranu i pekopiraj sadržaj jer te kineske nisu dobre i 'oće brzo da polupaju. Originalni Trimui sistem je već instaliran na samoj konzoli kad je dobiješ.

Imam nekoliko Ambernic konzola u kolekciji, koje inače važe za jedan od premijum brendova u tom segmentu, i mogu reći da Trimui najčešće koristim jer je nekako najzaokruženija i najpotpunija.

Vrh Dno