Šta je novo?

Gaming PC za 1000e - 1300e

• Začetnik teme Začetnik teme Kreka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kreka

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2007
Poena
309
Pozdrav,

Kao sto naslov kaze treba mi necija pomoc, zelim da kupim kompjuter za gaming. Kupovacu kod madjara budzet je u naslovu. Zagrejao sam se za 1080ti, nadam se da ce cena malo da padne kada se pojave RTX. Najvise igram PUBG i to je izmedju ostalog i razlog zasto kupujem PC jer trenutno igram na very low settingsu u nekih 75 fpsa. Unapred hvala svima koji pomognu!

Pozdrav,

Kao sto naslov kaze treba mi necija pomoc, zelim da kupim kompjuter za gaming. Kupovacu kod madjara budzet je u naslovu. Zagrejao sam se za 1080ti, nadam se da ce cena malo da padne kada se pojave RTX. Najvise igram PUBG i to je izmedju ostalog i razlog zasto kupujem PC jer trenutno igram na very low settingsu u nekih 75 fpsa. Unapred hvala svima koji pomognu!
Само конфигурација без монитора?

Pa jel kupujes sada ili kad padne cena na gtx 1080ti? Nema smisla cak ni okvirno nesto unapred nabacivati kada celo pc trziste trese sa cenama jace nego epilepticara u krizi.

tesko da ce kod madjara 1080ti nesto znacajno pasti jer izgleda da se nece cenovno preklapati sa novim kartama,tako da su sanse velike da bi dzabe se akao sa starom konfiguracijom cekajuci.jel strimujes ili samo igras?

Sto se tice cena razmisljao sam da cekam da bih prosao malo jeftinije, ali ako kazete da od toga nece nista biti onda cu verovatno naruciti sve cim dobijem kes sto bi trebalo da bude za nekih 7 dana. Kompjuter ce se koristiti samo za igru, ne planiram da streamujem. Celu sumu planiram da potrosim na kuciste, periferiju vec imam, eventualno mozda prodam asusa od 144hz da bih ga zamenio za 27" (moj je 24"). Takodje ako imate neke preporuke za madjare posto nikada nisam kupovao kod njih, vise su nego dobrodosle.

EDIT: Zaboravio sam da pomenem jednu vrlo bitnu stvar a to je da procesor imam. Drugar ce mi prodati i5 8600k u zamenu za moj kompjuter + neki kes koji ce da mi doplati, tako da procesor je takodje nesto sto mi nece biti potrebno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno