Šta je novo?

Gaming mis za 1500 din max?

• Začetnik teme Začetnik teme Mare
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
885
Za sada mi je kandidat RX1000 ima li nesto bolje... bitno je da nemam nameru da dajem 50e+ za neki pravi gaming mis, ali mi treba nesto bolje od obicnog misa od 300 din koji ne moze vola da ubode😀

Ja sam mislio da idem na laser... od svih do sada onaj prvi mi deluje najozbiljnije, ali me zapravo niste ubedili u odnosu na logija koga sam ja prvog naleteo.

A4 tech ne bih ni uzeo u obzir naspram ovog http://www.itsvet.com/proizvod/microsoft-intellimouse-optical/comp_comp_mouse/43/203

Imao sam do sad preko 25 miseva i ako ces za oko 1500+ din nema bolje! (Moze i Wheel mouse optical, isti je senzor a malo je jeftiniji)

Mora da su bili dobri čim si ih menjao ko čarape.
Nego, taj Microsoft miš je po kvaliteti odličan ali neopisivo spor, o igrama da i ne pričam. Ovaj utisak će imati svako ko poseduje laserski miš. A4Tech što mu ljudi predlažu, odlični su i za igrače.

I sam koristim A4Tech X7 X-710FS i više od godinu dana radi odlično.

Poslednja izmena:
Bio sam i ja pred izborom novog misa pre koju godinu,uzeo ovaj gigabyte i prezadovoljan.
Licno misljenje:
Logitech RX1000: deluje neozbiljno,losa ergonomija tj. previse mal (po meni),samo 1000dpi,ljudi se zale po forumima na previse tvrde tastere.
Gigabyte GM-M6880: perfektna ergonomija,tezina,1600dpi,2 tastera sa strane,gumirano na stranama.

Ovo je naravno samo licno misljenje,najbolje prelistaj testove ili forume pa odluci.

Primarni zahtev je da bude dobar u counter strike-u. Sad verujem da logi nije dobar izbor po ovome... a laser bih uzeo svakako pre nego optiku.

Misevi koje sam imao su bili Logitech, Razer, Steelseries, Microsoft, A4tech...trenutno probam SL Kudos sa novim avago 9500 senzorom. Dakle, nisu bili nimalo jeftini (osim nekih A4 tech i Microsoft modela). Intelli optical je daleko od sporog misa, ali posto verovatno igras sa high sens (za okret od 360 u igri vam treba manje od 10 cm na podlozi), onda razumem zasto mislis da je spor...Meni treba 50cm za 360 u igri, redovno igram COD4 na H2K serverima, i mogu samo da kazem da je Microsoft IMO/WMO/IE 3.0 i dalje medju prva 3 senzora na trzistu (nema korekciju pokreta, tracking od 1.5m/s, radi na skoro svim podlogama, liftoff od 1.5mm).

Jedini laserski senzor, koji moze da pridje optici, je novi avago 9500, ali on ne moze da se nadje ispod 4000 din (toliko kosta SL Kudos). Za oko 1500 din i CS je Intelli zakon.

Razgledam malo sad... problem je sto sta god da kupim necu znati kako sam prosao dok ne vidim na delu.

Mali OT, ne znam koliko ste igrali FPS sa kuglicnim misevima, svojevremeno je bila fora, ako ti treba okret 180+ stepeni, cimnes misa naglo i dignes ga, a onda ga zveknes o sto, u delicu sekunde zavrsis okret, dok to sa optikom ne ide tako... naravno druge su fore.... ali ovo mi je bilo jako uvek 🙂

Setih se toga zbog price o velicini podloge...

+1
Odlican mis. Laserski i sve perfektno radi, ali mana mu je sto ce se shara oljustiti posle nekog vremena (u zavisnosti od koriscenja), pa ce ti mish ceo biti crn. Mada je i tako odlican. Za taj novac, nema boljega misa.

+1 mis je odlican imam jedan na drugoj konfi mada mi se nije uopste oljustio. Doduse nisam ga intezivno koristio kao mx518...cale ga trenutno koristi.

Jedina mana ovog misa - po meni je to sto je nizak. tj ne lezi lepo u ruci onom ko voli da spusti ruku na mis, a ne da ga samo drzi sa strane ako me razumete. Sto je najgore nemam veliku ruku. Zato mi mx518 savrseno lezi.
:wave:

Nazad
Vrh Dno