Šta je novo?

Gaming laptop do 650e

mmare012

Poštovan
Učlanjen(a)
14.07.2015
Poena
51
Preporucite najbolji gaming laptop za 600- 650e, da moze da tera novu fifu, gta v, pes itd :)

Mozda ovako nesto:

DELL Inspiron 3542 i7/4/500/GT

Procesor: Intel® Core™ i7 Dual Core Processor 4510U Brzina: 2.0GHz (Turbo do 3.1GHz) Keš memorija: 4MB
Ekran: 15.6"
Memorija: 4GB
Operativni sistem: Linux
HDD: 500GB
Grafička kartica: nVidia® GeForce® GeForce® 840M

Oko 75000 i jos mu dokupis rama po potrebi za to sto ostane do 650eur

Poslednja izmena:
Dell je u svakom slucaju za svaku preporuku zbog kvaliteta izrade i fabricke garancije od 3g.

DELL Inspiron 15 (3542) 15.6" Intel Core i7-4510U 2.0GHz (3.1GHz) 8GB 1TB GeForce 840M 2GB 4-cell ODD plavi Ubuntu 3yr Carry In
uklapa se u cenu, negde oko 78.000 din

Evo da ti kažem ovako iz licnog iskustva: 2012 sam uzeo asus k55vm sa i7 procesorom 3 gen. Nvidia gt630m 2gb i 4gb DDR3 sa 1TB HDD....prva godina sto bi se reklo klizi kao treća rakijica bez mane, tera sta oces pritom da od prvog dana sam imao notepal da naglasim druga godina vec napunio se prašine poceo overheating i odlucim da ga odnesem na ciscenje...pre neki je bilo 3 po redu... Ono sto je problem kod svakog otvaranja je da slabe kontakti na konektorima kao recimo za lcd sto mi se desilo drugi put u trajanju od 5-6 dana i tera te da izludis jer ne mozes nista da mu uradiš sem da cekas da se sam od sebe popravi....na ovu konfu njegove performanse su jedan game dote2, drugi se vec gasi ili po sata thiefa...tf2 moze oko sat i po...kad otvorim photoshop i chrome sa nekoliko tabova uspori se kao da je smederevac unutra a ne intel...jedino na sta nemam zamerke je baterija koja i dalje dobro drži mada svaki put kad igram sam na punjaču ....a posto na faksu koristimo neke simulacije 10min je izdrzao ...moj savet ti je ili uzmi konfu za te pare ili uzmi polovan ps3 za do 200 ******* mozes nac i neki laptop do 400 EUR ako ti bas treba za fax i gledaj dell da uzmeš, trenuto su najbolji sto se kvaliteta tice bar po meni...asus i Toshiba su opali, acer low end, Lenovo je neka sredina

Nazad
Vrh Dno