Šta je novo?

Laptop Gaming laptop ~100.000 rsd

Koji laptop kupiti?

Junga

Cenjen
Učlanjen(a)
06.02.2014
Poena
152
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 11T
Pristup internetu
  1. Optički internet
Poštovana zajednice,

interesuje me preporuka za gaming laptop do 100K RSD, u smislu šta se dobro pokazalo i relativno dugoročnije rešenje u smislu amortizacije uređaja (kvalitet komponenti, slabljenje baterije itd...) i naravno field tested gaming performans.

Iako je trenutno malo skuplji od pomenutog cenovnog, kako se pokazao: https://www.drtechno.rs/asus-laptop...gn=Eponuda.com&utm_term=es_0_1_pp#description
?

Hvala unapred.

Sa 3050 se generalno nećeš usrećiti, a danas je takvo vreme da više niko ne može ništa da ti garantuje. Lenovo legion 5 (posebno noviji sa amd) su za preporuku ali prelaze cenovni rang.

Prvenstveno na cpu mislim, od 4te generacije su postali baš ozbiljni igrači (zanemari samo procesore sa U šta god gledao). Generalno i gpu od amd-a su skroz ok. Kad bi navatao neki laptop sa 1660(ti) ili jačom grafikom, tu bi još i nekako mogao da se izigraš. Ja sam juče prodao i7 11880H i gtx 3070 za 1250e, duša me boli al skuplja prašinu već neko vreme pa mi drago što je našao novog vlasnika (tj vlasnicu) kojem će bar da služi (student arhitekture).

Meni je ok.Jedinu zamerku imam na bleeding ekrana ali se vidi samo na crnoj tipa kad se bootuje.U pocetku su divljali fanovi malo bio topao al se sad smirio.Fin sistem lepo radi.Sve sto sam terao od igara (wow,lol,wot i slicno) je radilo glatko i bez stucanja.

Da ne otvaram novu temu, treba mi laptop za ~100k, mada moze i do 120, uglavnom za rad, mada bih odigrao i neku igricu, gta V, fifa, pes, nista mnogo zahtevno. Imate li neku preporuku, sta je u ovom trenutku best buy? Ono sto mi je bitno je da bude 16gb ram, ako je moguce 6/12 core i ips ekran. Hvala.

Pozdrav forumaši, treba mi mišljenje o Lenovo Legion 5 laptopu. Radi se o kombinaciji Ryzen 4600H, 16gb RAM, RTX 2060 6gb, 512 ssd. 120 hz ekran. Mogu za 550e da ga pazarim, ima jos garanciju do kraja decembra. Koristio bih ga kao primarni racunar jer imam 2200G masinu sa integrusom, to bi ostavio kao backup PC...
Generalno laptopove nisam kupovao, i nemam sa njima nekog iskustva. Jedino sa posla sto imam laptop...
Dal je Ryzen 4600H ok? Rtx 2060 mobile kakva je? Vrteo bi World of Tanks povremeno i po koju igru tipa PUBG ili Warzone...? Jel to ok za te igre?

Hvala

Pozdrav forumaši, treba mi mišljenje o Lenovo Legion 5 laptopu. Radi se o kombinaciji Ryzen 4600H, 16gb RAM, RTX 2060 6gb, 512 ssd. 120 hz ekran. Mogu za 550e da ga pazarim, ima jos garanciju do kraja decembra. Koristio bih ga kao primarni racunar jer imam 2200G masinu sa integrusom, to bi ostavio kao backup PC...
Generalno laptopove nisam kupovao, i nemam sa njima nekog iskustva. Jedino sa posla sto imam laptop...
Dal je Ryzen 4600H ok? Rtx 2060 mobile kakva je? Vrteo bi World of Tanks povremeno i po koju igru tipa PUBG ili Warzone...? Jel to ok za te igre?

Hvala
deluje ok prica, ako je u dobrom stanju

Nazad
Vrh Dno