Šta je novo?

Gaming konfiguracija do 42 000 maximum.

dablin

Cenjen
Učlanjen(a)
27.04.2012
Poena
160
Planiram da kupim racunar za gaming.Od komponenata imam vec HDD WD 750 GB sata2,imam kuciste imam monitor.Znaci treba mi Maticna,procesor,napajanje,ram memorija,dwd rezac,graficka.
Sta uzeti pitanje je sad a budzet za ovo sto mi treba je maximum 40 000-42 000.
Kao moze ko predlaze amd i intel da ponudi za poredjenje.

Dodjavola,taman sam se odlucio za P8P67 PRO po vašoj preporuci i probam da je nadjem,ni jedna od većih prodavnica ovde u Nišu je nema. Imaju na stanju samo P8P67-M PRO,ne znam da li ona nešto vredi ali vidim da ima dosta manje nekih stvari i da je mATX koliko su mi rekli... PU!

Poslednja izmena:
nemoj samo da uzimas gigabyte plocu,pogotovo ne gigabyte z68 jer je jedno veliko sra...e,nema uefi bios i po meni najveci krsh sto se tice izrade itd,asus ili msi su ti moja preporuka za 1155 socket,imam gigabyte kao iz potpisa to mi je prva gigabyte ploca i razocaran sam do 00,posedovao sam asus plocu i bila je odlicna konkretno p8p67-ali mozes ici i na nesto novije ;)

P8P67 M ima 2 sata porta manje (a i drugacije su okrenuti sto se meni licno ne svidja), 2 PCI slota manje, nema integrisan bluetooth. E sad ti vidi, ako ti ovo ne predstavlja problem onda idi slobodno na nju.

Vrh Dno