Vista
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.11.2008
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- INTEL Core 15-13600K + BE QUIET! Dark Rock Pro 4
- Matična ploča
- ASUS PRIME Z790-A WIFI
- RAM
- Kingston Fury 32GB Renegade DDR5 6000MHz CL32
- GPU
- MSI GeForce RTX 3080Ti Gaming X Trio
- Storage
- Kingston Fury 1TB Renegade M.2
- PSU
- SEASONIC Focus PX 850W
- Kućište
- BE QUIET! Pure Base 500DX
- Monitor
- Samsung Odyssey Neo G7 + Asus VG248QE
- Miš & tastatura
- Logicetch G502 + Hama uRage Cyberboard
- Ostale periferije
- Sony WH-1000XM5
- Laptop
- MacBook Pro M4
Poslednji put kad sam se interesovao za hardware je bilo to davne 2010. godine a od tad se brdo toga izdesavalo i vise pojma nemam sta da gledam.
Pa sam, jelte, normalno dosao ovde da prozborim koju sa vama i zamolim za savet sta uzeti u cenovnom rangu ~1500e.
Dakle zanima me samo 'kuciste' jer sve ostale periferije imam.
Namena racunara bi bila za gaming iskljucivo, World of Warcraft prevashodno i povremeno League Of Legends i World of Tanks.
Da li uzeti AMD ili intel ? Licno sam intelov fan ali ako AMD pruza bolje performanse u gamingu normalno da cu otici za AMD-om.
Koju grafiku, ATI ili nVidia ? Simpatizer sam nvidie u ovoj prici, ali opet kazem ako ce mi ATI dati bolje performanse normalno da cu ga izabrati.
Svaki savet i sugestija je dobrodosao.
Nije mi hitno toliko za masinu, ali bih voleo da je ukomponujem recimo do kraja ove godine.
Pa sam, jelte, normalno dosao ovde da prozborim koju sa vama i zamolim za savet sta uzeti u cenovnom rangu ~1500e.
Dakle zanima me samo 'kuciste' jer sve ostale periferije imam.
Namena racunara bi bila za gaming iskljucivo, World of Warcraft prevashodno i povremeno League Of Legends i World of Tanks.
Da li uzeti AMD ili intel ? Licno sam intelov fan ali ako AMD pruza bolje performanse u gamingu normalno da cu otici za AMD-om.
Koju grafiku, ATI ili nVidia ? Simpatizer sam nvidie u ovoj prici, ali opet kazem ako ce mi ATI dati bolje performanse normalno da cu ga izabrati.
Svaki savet i sugestija je dobrodosao.
Nije mi hitno toliko za masinu, ali bih voleo da je ukomponujem recimo do kraja ove godine.