Šta je novo?

Gaming - bizarno, smešno, zanimljivo

2EDB01A3614D941F529E238571206F27BDF5D1FD

Da li je neko probao ovo?? :lupko:

Ovo je i bizarno i smesno i zalosno... sve u jednom! Rambova faca, grafika, gameplay, qte, animacije, cutscene, audio, gluma...
Nemam komentar, kandidat za najgoru igru godine a i svih vremena. 30e na Steamu, na snizenju! :d

Haha, koja faca, usta kao u silikonske plavuse :D

Steta sto Ubi soft ne zeli da nas obraduje nekim novim PoP ( Prince of Persia ).

Evo igre za hsv-a i ekipu. Totalno je free.

Boze, kakva grozna igra. Za ovo je Rambo: The Movie pravi masterpiece. Ja u poslednjih 20 godina nisam video nesto ovako gadno:

Dobio sam glavobolju samo gledajući to..:vomit:

Pa nemoj da tako si surov.

Si vido' zvuk kakav ima igra, potpuno uživi te u gaming!

Jeste da grafika neka nije, ali gameplay bitan je, jer pravi gameri znaju zašto.

A tek AI kako je dobar, si vido' kako se onaj sakrio u drvetu, a?

Možda ova nije AAA igra, ali nekako predosećam da hit će biti skriven... :d mislim kad se udubi pravi gamer u gaming i kad krene prava imerzija. :p

Boze, kakva grozna igra. Za ovo je Rambo: The Movie pravi masterpiece. Ja u poslednjih 20 godina nisam video nesto ovako gadno:

Igra potcenjena ocekivano. Ja kao gejmer znam oldskul zasto. Ne treba se onime na klipu videli sto smo voditi. Ne znamo kakve ce 2066 biti boje godine. Sacekati moramo mi pre nego iznositi zakljucke neke.

Yoda.jpg

Poslednja izmena:
On je mozda dosadan, ali vi unistavate forum.

Au... Samo bi mi jos ovo falilo kad idem na pecanje po mrklom mraku i sa baterijskom lampom :)

edit: Mada... Ako bi mi ponudo pivo umesto Moby-ja bilo bi dobro... i da je jos zensko, ribolov je i to ***. :)

Poslednja izmena:
Polica u Saturn prodavnici :)

saturn.jpg

[YOUTUBE]C4yIxUOWrtw[/YOUTUBE]

Oldie but goody! :) "We gotta find out what the hell are those Russians doing!" hahaha never gets old. :D

tuzno ali sitinito :d

Bioshock izometrija :)

gzioxy3.jpg

R74b53h.jpg

Superiorna verzija fenomenalnog Dead Island 2 E3 trejlera:

haha, super

Nazad
Vrh Dno