Šta je novo?

GameTrailers GOTY Awards 08

Al si nam reko. Pa Vampiri su imali ono shto FO3 nema. ATMOSFERU!

Pred tim svi bagovi padaju u vodu. Plus sto su Vampiri pravi RPG a ne polu-akciona muljavina koja imitira RPG.

I molim te, premesti ovu temu u console podforum, da ovi "vashi" console zealoti mogu da nastave silovanje svakog zalutalog nesrecnika koji im "dira" u IGRE. Nemoj pogresno da me shvatis, ali sigurno 70% postova su pisali "vashi momci" i po sadrzaju je primer topic-a iz console podforuma.

Poslednja izmena:
I molim te, premesti ovu temu u console podforum, da ovi "vashi" console zealoti mogu da nastave silovanje svakog zalutalog nesrecnika koji im "dira" u IGRE. Nemoj pogresno da me shvatis, ali sigurno 70% postova su pisali "vashi momci" i po sadrzaju je primer topic-a iz console podforuma.

da, mogli bi moderatori da premeste temu dole medj zilote.. vidite da se neki vredjaju sto pc maltene nema nista kvalitetno da ponudi

Ne bih mogli ni jedno ni drugo :)
Al bi vi mogli da se vratite temi :)

Hehehe, simpatican mladic... :smash:

Ja bih uradio ovo da sam na tvom mestu, spasi civilizaciju i postedi nas takvih gluposti...

21j0rpu.gif

Au lodog gif-a:d .Ovo je *****alo i one Borisove.:d

Poslednja izmena:
Da Vampiri sada izađu, bilo bi isto što i za Fallout 3. Kukao bi kako je napucavanje užasno i da je taj segmenat zreo za potpunu reciklažu, igra bi bila kritikovana kao ultrabagovita, razvojni tim izložen podsmehu zbog baga koji zaustavlja prelazak igre skoro na samom kraju, i konačno - svet ne bi previše reagovao na kvestove. Zaključak bi bio da tu igru ništa ne može ispraviti koliko je jadna.

Zanimljivo je šta se sve može spočitati i najdomišljatijim ostvarenjima.

Pa bilo bi isto ako bi Betsheda recimo odradila Vampire kao sto su odradili Fallout 3. Meni licno bugovi ne smetaju previse dok god razvojni tim izbacuje patcheve, ili comunity modove. Ali tuzno je vidjeti na sta danas lice Fallout 3 ili FC 2, koji su takodjer bugoviti.

nisi lepo procitao pitanje. rekao sam dal bi igrao mass eff i witcher da su u trenutku kad su izasle izgledale kao super mario..
Procitao sam ja dobro, ali ti si mene shvatio pogresno.
Super Marija niko nije igrao zbog grafike, vec zbog zabavnosti. I kako bi ti napravio te dvije igre na super mario enginu?

da, mogli bi moderatori da premeste temu dole medj zilote.. vidite da se neki vredjaju sto pc maltene nema nista kvalitetno da ponudi
Nema potrebe da se bilo ko ovdje vrijedja, niti koristi od toga. I shvati da bez PC-a konzole nebi niti postojale. Sve se radi na PC-u.

Pa bilo bi isto ako bi Betsheda recimo odradila Vampire kao sto su odradili Fallout 3. Meni licno bugovi ne smetaju previse dok god razvojni tim izbacuje patcheve, ili comunity modove. Ali tuzno je vidjeti na sta danas lice Fallout 3 ili FC 2, koji su takodjer bugoviti.

Super Marija niko nije igrao zbog grafike, vec zbog zabavnosti. I kako bi ti napravio te dvije igre na super mario enginu?

Nema potrebe da se bilo ko ovdje vrijedja, niti koristi od toga. I shvati da bez PC-a konzole nebi niti postojale. Sve se radi na PC-u.

Dabome da se sve radi na pc-u pogotovo igrice!
Imam video koji traje nekih 2 sata gde pokazuju kako su pravili god of war i kakve su sve programe koristili!
Tako da to je to:)
E sad on je hteo sigurno da kaze da se na konzolama razvijaju zanimljivije igrice,gde se potpuno slazem:)

Držite se podalje od rupe sa natpisom PC vs. konzole...

Poslednja izmena:

oh god.. nevermind..

Nema potrebe da se bilo ko ovdje vrijedja, niti koristi od toga.

reci to onima koji se vredjaju :)

I shvati da bez PC-a konzole nebi niti postojale. Sve se radi na PC-u.

:zgran::zgran::zgran::zgran: .. hvala ti druze otvorio si mi oci, sad su mi tek neke stvari jasne

Lista je azurirana (poslednje 8 stavke).

Vrh Dno