Šta je novo?

GameSpot's All-Time Greatest Game Hero is...

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
Gordon Freeman!
23w4rur.jpg

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/vote/index.html?battle_id=63

Kad pricamo o njemu, sta je sa Half Life-om? Hocemo li IKADA ugledati EP3? ili HL3?

Nadam se da cemo to da saznamo u iducoj deceniji, posto Valve tako i izdaje igre.

Zadnje dve godine se bave zombijima, a s obzirom da Valve-ov tim broji manje od 200-tinjak ljudi, ne verujem da uopšte ozbiljno rade na EP3, možda dogodine...

Naravno da ne rade ozbiljno na epizodi 3 kada nikada nisu radili ozbiljno ni na epizodama 1 i 2 :d

Klasična keš muzara je postao Valve. Oni će HLe3 i HL3 praviti onda kada im bude zatrebalo da dignu prašinu u javnosti oko svog brenda.

Steta je zaista da takav potencijal ne bude iskoriscen do kraja. Igra i prica imaju sjajan potencijal :)

Zavisi šta podrazumevaš pod "iskorišćeno do kraja". Iskorišćen je ne do kraja, već i preko njega, kada govorimo o novcu. Marketing, Steam, kupovine svega i svačega, maksimizacija profita. To što u umetničkom smislu nije iskorišćeno za zaokruživanje sadržaja same igre - ***, njih je kao pa briga. Uostalom, u međuvremenu je izašla tona sličnih naslova, pa to više i nije preterano bitno (pre svih njima).

Svako je mogao da uključi developer komentare u epizodi 1 (ne sećam se više da li je moglo i u dvojci) pa da sluša komentare kreatora dok igra, ja sam se zgrozio kada sam skapirao kako se to u stvari pravi i kako oni "dobijaju ideje". Stoga će se HL epizode/nastavci izbacivati onda kada budu želeli da naprave malo halabuke oko sebe i svog brenda i ni iz kakvog drugog razloga. A kakvi su i koliko traju, ne verujem da im treba više od 2 nedelje za jednu epizodu, 2 meseca za celu igru. Doduše, kapiram da bi za trojku trebao novi endžin, ali ko zna, Valve je uvek bio "inovativan" po tom pitanju...

Nazad
Vrh Dno