Šta je novo?

Gamespot Hardware Performance Guides: 2004-2007

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
19 najboljih igara od 2004 do 2007, od HL2 i BF2 do CoD4 i Crysis, na razlicitom hardveru i podesavanjima...

>>>LINK<<<

Pa nisu se bas pretrgli... uglavnom na svim testovima kazu koristili smo 512, giga i 2 giga i kao testirali smo...

pa sta su trebali da koriste :) ? 64, 128 i 256 ? Pa nije ceo svet Srbija pa da je 2005-te terao 2x128 dual channel :) Tad je vecina korisnika vec imalo 512, ja sam jos 2004-te imao 512...krajem 2005-te sam imao 768, a 2006-te sam ipak giga, 2007-me negde u februaru 2gb (kasnio sam ! :) ) a nisam nesto da pratim trendove po svaku cenu i odmah, naprotiv, uvek cekam neki half-life platforme :) Verujem da je i vecina sa ovog foruma koja iole igra igre isla slicnim tempom, verovatno i brzim, kolko se secam okoreliji gameri odavde su imali 2GB godinu dana pre mene, a oni manje okoreli bar pola godine pre mene, isto tako i 1GB, ja sam se dugo provalcio sa 768 varijantom dok mi na kraju nije dosadilo da cekam 10 minuta da se ugasi battlefield 2 :)

PS. Bez ljutnje, ali tvoja masina je iz 2003-ce godine :S: (izuzimajuci radeon 9600 koji je iz ~2004-te),

Poslednja izmena:
Nisam mislio konkretno za memoriju... taman posla da su trebali da testiraju te igre sa 256mb, ovo za ram im se ponavlja u testu za svaku igru, sta je tu tesko izvaditi i staviti ram pa videti kako radi, tako sam i ja mogao, hteo sam da kazem da sam ocekivao da ce da testiraju sa razlicitim hardverom, tipa menjaju konkurentne ATI i NVidia graficke pa onda kazu koja bolje radila i tako to... a oni su uglavnom pisali: pa vidite da bi igrali lepo ovu igru treba vam jak komp(ne rise!) i kad iskljucite hdr imacete veci framerate(ma ajde da li je moguce?)

A ja sam ponosan na moj komp... ponosan sam sto i dalje radi

Meni se sviđa kako su odradili analizu : performanse na različitom hw-u ; prikaz slike sa različitim podešavanjima. Korisno je onima hoće da znaju šta ih otprilike čeka, a nisu igrali navedene igre (ja nisam igrao većinu).

pa dobro u pravu je covek. Mogli su bar 2 graficke da iskoriste umesto jedne. Pozeljno bi bilo 4. Mada, testova grafickih ima po netu kolko oces, dovoljno jepogledati rang listu na benchamrku i vec moze da oformis misljenje i utisak. Ako njihov x800xt radi tako kako radi, a 6600gt je rangiran 10 karti ispod nje, onda je sve jasno, manje-vise :p

Nazad
Vrh Dno