Imam SS kinzu v3, ostalo je 4 meseca do isteka garancije. Mis je poceo tokom rada da se diskonektuje na jednu sekundu i da nastavi sa radom a neki put se pri paljenju racunara desi da u opste ne radi dok ga ne izvucem i vratim. Ovo se ne desava cesto par puta nedeljno. Mis je bio u servisu nedelju dana i danas dobijam email da se garancija ne uvazava sa obrazlozenjem da su dva servisera testirala mis tako sto su resetovali racunar preko 20 puta i ovaj problem se nije pojavljivao. ja im napomenem da se taj problem desava jako retko i da mi mnogo vise smeta prekid tokom rada na sta mi oni salju drugi email gde tvrde da je mis radio 7 dana konstanto.
Slao sam im link ka njihovom sajtu gde se korisnik pre godinu dana zalio na isti problem kao i 3-4 linka koje sam nasao na googlu gde ljudi opisuju isti moj problem. Rekli su mi da proverim drajvere i usb port na mom racunaru, a ja normalno koristim drugi mis na tom istom portu bez problema. Posle ovog su prestali da mi odgovaraju na email i stigao mi je sms da dodjem da preuzmem mis. Da li neko ima savet sta dalje da radim?
Hvala
Slao sam im link ka njihovom sajtu gde se korisnik pre godinu dana zalio na isti problem kao i 3-4 linka koje sam nasao na googlu gde ljudi opisuju isti moj problem. Rekli su mi da proverim drajvere i usb port na mom racunaru, a ja normalno koristim drugi mis na tom istom portu bez problema. Posle ovog su prestali da mi odgovaraju na email i stigao mi je sms da dodjem da preuzmem mis. Da li neko ima savet sta dalje da radim?
Hvala