Šta je novo?

Games & Keyboard

CORE 283

Čuven
Učlanjen(a)
29.01.2002
Poena
619
zasto u nekim igrama ne rade tasteri kad se pritisne vise tastera od jednom, nekad nece da rade 3 ili 4 pritisnuta tastera istovremeno .. ? imao sam taj problem i sa din tastaturom i sad sa ps2... posebno me nervira taj problem kad igram npr THPS 3 itd ...

To je izgleda ogranicenje konstrukcije PC tastatura. Interesantno je da kod razlicitih tastatura razlicite kombinacije tastera prave probleme. Generalno iz mog iskustva bolje tastature imaju manje izrazen taj problem (logitech npr.).

E' da

I mene je to interesovalo...
imam i ja istih problema sa ovom mom dtk,pa cu zato morati da uzmem neku bolju (logitech).

pa ja sam kupio skoro ovu samsungovu ..
dok ortak ima isti stariji model samsungove i na njoj cak mozemo da igramo nba live 99 jedan protiv drugog i tad ne zeza (samo ponekad)

meni se cini nesto i da nije do tastature .... mozda gresim

Jeste do tastature, i generalno ako je tastatura krdza onda je bitno da je shto starija...moja dtk iz 97 godine shljaka ko nishta sa gomilom tastera, a osecaj pri kucanju je kao na nekoj novoj M$ recimo....tako da je nedam ni za koje pare (osim ako neko ne ponudi 10€ :D:D:D:D)

da ne mora da znachi da ne valja zato shto je jeftina..moja je jeftina da ne moze nize,pa nemam te probleme ni u THPSu ni u jednoj drugoj igri

eventualno ako pritisnem deset tastera od jednom,ali to se ne rachuna ;)

Ma 'deeee...

Ja imam neku Dtk,i nemogu da se krecem u koso u CS ili GTA3:D:D:D
A da nepricam o NBA-u ili MortalKombatu... :D To je mucnje a ne igra:D

Re: Ma 'deeee...

T|T|A|\| je napisao(la):
Ja imam neku Dtk,i nemogu da se krecem u koso u CS..

A shta ce ti to kad OGC automatski nishani, a bogami i puca :D:D:D

Dandy je napisao(la):
To je izgleda ogranicenje konstrukcije PC tastatura. Interesantno je da kod razlicitih tastatura razlicite kombinacije tastera prave probleme. Generalno iz mog iskustva bolje tastature imaju manje izrazen taj problem (logitech npr.).

U pravo to ......konstrukcija tastature je matricnog tipa...vise tastera na istoj grani prema naponu..pa kad pritisnes jedan taster, oni iza i ispod njega ne reaguju.....nadam se da ste skapirali!
Pozdrav!

pa koje marke novih tastatura preporucujete da se kupe sem logitech a ...a da ima slabije izrazen taj problem i da ne bude mnogo visoka cena.

DTK Multimedia ima par MM dugmica i dzabe je.

Naravno, odlicno radi.

Pozdrav!

driver je napisao(la):
nedam ni za koje pare (osim ako neko ne ponudi 10€ :D:D:D:D)

Moze homokineticki zglob za Hondu?

;)

Nazad
Vrh Dno