Šta je novo?

-Games in 2005 - sve hitovi 60 komada-

ja sam zavrsio fallout pre oko godinu dana i bio sam odusevljen

Od svih navedenih igara licno najvise iscekujem B&W2! Mnogo ocekujem od tog naslova. Naravno tu je Stalker, q4, BF2, ... ma stvarno ima brdo naslova koji su primamljivi.

Jedino mi je jako zao sto sam(smo) ga opet isusili za neki dobar space letacinu aka StarLancer :(. Uopste mi ne ide u glavu zasto niko nece da radi ovakve igre. (da znam da ima ali su sve do jedne cist shit u odnosu na gore pomenutu) Jos sad imaju dobro razvijen DX i moze stvarno da se napravi brutalno dobra akciona letacina (ko je video pocetak demoa za mark 05 zna o cemu pricam).

Pa nedavno je izazao Space Interceptor Project Freedom od arkadnih letacina kao i Starshatter, koji vec ima jedno 5 meseci ali je izvanredan, pogotovo ako se ima na umu i da je u pitanju delo jednog jedinog coveka

Inace u globalu ce izaci:
The Polaris Project
Star Wolves
IVM CE
Star Rush
X2 The Return
Cellblock Squadrons

E sad, nesto od ovoga je sa primesama rpga (de si G!!! :smoke: ), nesto je vise simulacija nego arkadna izvedba, ali u principu nije lose. Star Wolves je vec izasao, mislim za nemacko trziste, i vrlo brzo ce doci i engleska verzija do nas, kao i X2 The Return.

A da su deficitarne, deficitarne su. Steta ! Kad se samo setim vremena kad sam uzdisao igrajuci Wing Commandere, Freespaceove, Starlancere i slicne igre. To su mislim zadnje igre (Freespace i Starlancer) koje sam bio u stanju da odigram ogroman broj puta, sto sam i ucinio...

kad ste vec kod svemira ima li sta da ima dobar MP?
ajde ako neko zna nek obavezno preporuci, ako treba da izadje i to se racuna :)

filipe samo te posmatram :p

nego za Star Wolves nije strategija (sa primesama rpg-a :d) ?!?

Koliko ja znam, Star Wolves je svemirska simulacija u kojoj budzis sebe i brod (naravno, budzenje sebe utice na ponasanje broda) te su tu "elementi rpga". E sad, ja sam to gledao pre Boga Oca u raznim najavama, ne znam da li su se drzali tog koncepta koji su najavljivali

G!!! je napisao(la):
za nas koji volimo rpg na celoj listi ima dva relativno valjana naslova ... tuga

pa zar se ne radujes AoE trojci...a razocarao si me...ja mislio da si ti fan doticne igre...cak si mi i patch za winxp slao na mail:)

Ja isto poput G!!!-ja ne mogu da docekam da vidim 15. klona AOE :smash: A tek divno okruzenje u koje je smesten...:d

pa AoE se radujem shto cu moci da vodim indijance i da se osvetim s
SVIM bledolikima... huuureeyyy! ... ali to nije rpg :(

G!!! je napisao(la):
pa AoE se radujem shto cu moci da vodim indijance i da se osvetim s
SVIM bledolikima... huuureeyyy! ... ali to nije rpg :(

e definitivno cemo morati jednom da opikamo age of kings preko fona...:)

e da posto si ti frp/rpg loodak...sta sam nesto cuo za new baldurs gate...jel to istina ili ono...mislim bilo bi loodo s' obzirom da igru bas gotivim...ali nisam presao jer mi se cd-rom pokvario negde na sred igre pa sam je posle batalio...:)

Daj nam Boze srece, zdravlja i QUAKE 4 :guitar: , trojku przim skoro konstantno od kad je izasla . Znaci pocinje(poceo) hype :d

Poslednja izmena:
urban je napisao(la):
e definitivno cemo morati jednom da opikamo age of kings preko fona...:)

e da posto si ti frp/rpg loodak...sta sam nesto cuo za new baldurs gate...jel to istina ili ono...mislim bilo bi loodo s' obzirom da igru bas gotivim...ali nisam presao jer mi se cd-rom pokvario negde na sred igre pa sam je posle batalio...:)

Posto sam i ja loodak da se ubacim :) Elem, Baldur's Gate je kao trilogija vec davno zakljucena. Prvobitno je planirano da se izdaju 3 igre, no posto je endzin bio tehnoloski zastareo (a i zato sto je izometrija svima dosadila, jel' tako G!!! :d ) oni su planiranu 3. igru izdali kao expansion pack za Baldur's Gate 2, s'tim sto je taj expansion bio maltene duzi i neuporedivo tezi od Baldura 2. Tim expansionom (Throne Of Bhaal) je igra tematski, naratorski, emotivno i na koji god hoces cetvrti nacin potpuno zaokruzena ! Sve dalje sto ikada bude izaslo (kao npr. Baldur's Gate Dark Alliance) je samo uljez u tom smislu sto nista zajednickog sa originalnim Baldurima ne moze imati, vec je samo tu da pokupi lovu...posebno ne verujem da ce se neko cimati da napravi dobar gameplay jer je tako nesto gotovo nedostizno. Sigurno ce i dalje biti tu i tamo poneka arkadna avanturica, neka zezanja iz 3. lica i maksimalno retardirane igre za PS2 poput BG: Dark Alliance-a...
Poenta cele price je da se uopste ne uzbudjujes kad cujes glasine o nekoj novoj igri BG univerzuma, to nikada nece moci biti BG3

pa eto da se zna da je i Baldurs Gate 3 bio razvijan u raspalom BISu zvao bi se Black Hound i desavao bi se pre prvog dela i trebao je da bude krajnje revolucionarni rpg... ali avaj interplay je izgubio licencu za dnd/forgoten realms i sve je otishlo i pm...

Znachi nishta od Starcrafta dvojke i novog Neverwintera (dobro, dobro, znam da je Baldur's bolji) za ovu godinu. Al' Quake 4 mnogo lepo zvuci. :]

filipenko je napisao(la):
Posto sam i ja loodak da se ubacim :) Elem, Baldur's Gate je kao trilogija vec davno zakljucena. Prvobitno je planirano da se izdaju 3 igre, no posto je endzin bio tehnoloski zastareo (a i zato sto je izometrija svima dosadila, jel' tako G!!! :d ) oni su planiranu 3. igru izdali kao expansion pack za Baldur's Gate 2, s'tim sto je taj expansion bio maltene duzi i neuporedivo tezi od Baldura 2. Tim expansionom (Throne Of Bhaal) je igra tematski, naratorski, emotivno i na koji god hoces cetvrti nacin potpuno zaokruzena ! Sve dalje sto ikada bude izaslo (kao npr. Baldur's Gate Dark Alliance) je samo uljez u tom smislu sto nista zajednickog sa originalnim Baldurima ne moze imati, vec je samo tu da pokupi lovu...posebno ne verujem da ce se neko cimati da napravi dobar gameplay jer je tako nesto gotovo nedostizno. Sigurno ce i dalje biti tu i tamo poneka arkadna avanturica, neka zezanja iz 3. lica i maksimalno retardirane igre za PS2 poput BG: Dark Alliance-a...
Poenta cele price je da se uopste ne uzbudjujes kad cujes glasine o nekoj novoj igri BG univerzuma, to nikada nece moci biti BG3

e sad si mi upropastio nedelju...:)

Ljudi, a zna li neko nesto o Heroes of Might & Magic V? Kada se to ocekuje?

Pozdrav!

Ima dobrih igara definitvno, bar u najavi... videcemo sta cemo dobiti na kraju kad izadju...

Heroes 5 se ocekuje uporedo sa expansionom za Quake 14.

A sad ozbiljno, potvrdjeno je i da ce Area 51, jedan od najiscekivanijih shootera za Xkantu i Plejsmor 2 izaci i za PC, sto je vest i po :banana: Jedva cekam !

Globalno, nesto se popravio kvalitet ovih fpsova i akcionih igara na Xkanti. Prvo Ridikove hronike, zatim sada izlazi prvi deo trilogije Advent Rising, najavljeni Suffering 2 i Area 51 kao i jos jedno 3-4 igre kojih trenutno ne mogu da se setim...

mozda i kupish jednu kantu a? :)

Kako da ne. Ionako se sve sto valja na Xkanti portuje na PC. Svi pricaju kako su kante buducnost a one ispadaju na kraju samo "testing grounds" za PC, pri cemu se samo najbolje portuje na njega :d (a i od tih najboljih za bar 50% se ispostavi da je ocaj...)

micka_bg je napisao(la):
Ljudi, a zna li neko nesto o Heroes of Might & Magic V? Kada se to ocekuje?

Pozdrav!

napravio sam topic na tu temu pa dodji i diskutuj...:)

Ha ha, propao i nestao, kao i na konzolama :)

Driv3r je prso totalno, ali ne sama voznja, vec peshaka...Deo sa voznjom je daleko ispred GTA, ali je peshaka uzas, ne moz da ubijesh vola, i nekako je totalno neinteresantno...Shteta, kakav je bio prvi deo....

Shto se tiche "kante", jel se to meni chini ili su neki krenuli da kapiraju ? :D

Nazad
Vrh Dno