Šta je novo?

-Games in 2005 - sve hitovi 60 komada-

MAD_MUzzY je napisao(la):
Gledah opet nesto ovu listu kad shvatim da nema potencijalno jaaako dobre igre - HALO2 ? Jel ima ikakvih naznaka da ce je portovati na PC?

Halo 2 :d Bas me cudi sto ga nema, verovatno jer smo doziveli Halo 1 :p

driver je napisao(la):
Driv3r je prso totalno, ali ne sama voznja, vec peshaka...Deo sa voznjom je daleko ispred GTA, ali je peshaka uzas, ne moz da ubijesh vola, i nekako je totalno neinteresantno...Shteta, kakav je bio prvi deo....

Shto se tiche "kante", jel se to meni chini ili su neki krenuli da kapiraju ? :D

pa ti pricas kao da je vec izasao...?!?!?!...

driv3r je izashao odavno

Samo daj rpg-ja,Trenutno me Vampiri smiruju ali...,oce li izaci neka dobrota tipa Neverwinter.Uh,Uh.

E aj bimuj se odavde :d
Halo-u nista nije falilo osim sto je imao malko konzolaski feel. Meni licno nije smetao a nisam jedini.

Nisi jedini, ali si u granicama statisticke greske :d
Ja sam probao, opekao se, sto je najgore presao :S: (bas se secam da nisam imao bas nista drugo u to vreme) ali mene jednom mogu prevariti, a dva puta ne :)

Hm, prica u Halou...on je kao imao odlicnu pricu i u prvom delu u najavama, pa se ispostavilo da se ta prica samo naglo odmota u poslednjoj desetini igre. Osim toga odredjene SF price i romani nisu jednostavno dobra podloga za scenario igre...To sve deluje fascinantno kad se cita SF roman o borbi covecanstva da prezivi, o planeti u obliku prstena za koju posle otkrivaju da je u stvari ona sama oruzje sudnjeg dana. Ali posle u samoj igri od mrskih i odvratnih neprijatelja ispadnu kokoske koje skacu kad ih upucas, od herojske borbe silnih vojnika i zrtava koje su podnosili ispadne da je tu master-chief-the-baya, a od planete ispade jedno fino turisticko izletiste sa egzoticnim rastinjem...

Polako bre, tek cemo sad biti u mogucnosti da ocekujemo igre takve kompleksnosti. Nije to tako jednostavno napraviti a da ispadne ubedljivo. Ne mesam ti se u ukus (u vecini slucajeva se slazem sa tobom), ali tvoj generalni problem u oceni neke igre je sto ocekujes apsolutu perfekciju svakog aspekta iste ... e pa ***. ne ide to tako. Uostalom imas gomilu konkursa po netu za scenarije i reziranje igara. Izvoli pa se pokazi. (a verujem da bi smislio nesto jako dobro)

Daj neki link, please ! Bez zezanja...
Inace ja ne ocekujem perfekciju, daleko od toga. Makar ne u svima aspektima. Ali svakako postoje naslovi od kojih se svasta ocekuje i koje su u najavama ko zna sta. O tom Halou su pevani hvalospevi i pricano je da je to najbolja akciona igra na svim platformama. Pa jos toliki silni prodati primerci, pa prica po SF romanu itd. itd. Ja prosto nisam znao sta da ocekujem. Kad ono ispade 5 puta gore nego sto sam zamisljao u najgoroj varijanti. Ne u grafici vec prosto u samom gejmpleju - mnogo je dosadno i liseno vestog nadigravanja. Napucavanje sa kokoskama i onim plavim velikim gmizavcem kroz celu igru mi je previse repetitivno. Pa onda vozila koja su, po mom misljenju na silu ugurana. Mislim, lepo je to implementirati vozila, u principu nemam nista protiv ako se to uradi na odgovarajuci nacin, ali previse je arkadno. Pa i prica koje nema pa se odmota u zadnjoj desetini igre. Ne znam, da nije najavljivana kao ko zna sta mozda bih je bolje primio, ovako ne da nije ispunila (moja) ocekivanja nego...
E sad, to sto se to meni nije svidelo nije nikakav problem, nego sto imam dosta istomisljenika - e tu je problem :) Ne sporim da ima odredjenog smeka kad tokom same borbe bacis bombu ili kad cujes kako beze, usklikuju nesto i slicno, ali to brzo smori i ostane gorak ukus neophodnosti sipanja 30-ak hitaca iz onih plasma oruzja bez obzira u koji deo tela ga gadjao...

I sad je dosta, raspricah se...

Da li mi se cini ili na ovom spisku nema exp. za SACRED ?

Kada ce to da izadje?

Star Wars: Republic Commando -> kakva je ovo igra? Koji zanr i kada izlazi? Neko ju je pomenuo pre neki dan, negde, pa sam zaboravio da pitam.

fps u star wars okruzenju :) wheee... ziveo fps.. zivelo napucavanje....ziveo xbox... ziveo halo...dough

GoranM je napisao(la):
Halo je igrica za decu od 8-12 godina :)

Sta ces ... ja sam vecito dete :). Meni je igra godine bila Beyond Good&Evil, ozbiljno. Volim kada je igra ima "filmski" feel jer je on najrealniji. Daleko smo mi od igara toliko ineraktivnih da te ubede kako ti stvarno menjas tok desavanja itd.

E aj bimuj se odavde :d
Halo-u nista nije falilo osim sto je imao malko konzolaski feel. Meni licno nije smetao a nisam jedini.

Evo i ja da kazem da mi se HALO svideo.Vise se i nesecam kad sam ga igrao(cini mi se pre 2 god?)Sve u svemu jedini kvalitet je da je bila neverovatno zabavna,sa svim onim napucavanjem :d

Nazad
Vrh Dno