Šta je novo?

-Games in 2005 - sve hitovi 60 komada-

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
Evo vam,pa kopirajte u notepad i iscekujte

01.Act of War - Direct Action ***
02.Age of Empires 3 ****
03.Area 51 ****
04.Auto Assault ****
05.Battlefield 2 *****
06.Bioshock ***** (dovoljno je reci duhovni nastavak cenjenog nam System Shocka)
07.Tomb Rider 7 ??? (pitaj boga kako ce ispasti)
08.Black&White 2 *****
09.Blitzkrieg 2 ***
10.Boiling Point : Road to Hell ***** (can't wait)
11.Dragon Age (izuzetno obecavajuci RPG,dovoljno je reci da ga radi BioWare)
12.Brothers in Arms : Road to Hill 30 *****
13.Call of Cthulhu : Dark Corners of the Earth *****
14.Cold Fear ***
15.Command&Conquer (radi se na novom nastavku Red Alert-a) ****
16.Commandos : Strike Force *** (pitaj boga kako ce ispasti)
17.Dungeon Siege 2 ***** (can't wait)
18.Darkfall (MMORPG)

19.Doom 3 : Resurrection of Evil **** (konacno ce baterijska lampa biti ugradjena na odelo pa cemo videti u sta pucamo)
pricica Doom 3 related:
- idem da proverim onaj mracan ugao tamo
- zar se ne plasis
- ne imam pistolj
- ponesi bar baterijsku lampu
- ok,pridrzi mi pistolj

20.Elder Scrolls 4 : Oblivion ***** (can't wait , najverovatnije 2006)
21.Dragonshard **** (D&D rts)
22.Dreamfall ***** (nastavak dragog nam The Longest Journey-a)
23.Dungeon Lords ***** (can't wait)
24.Earth 2160 ***** (rts sa impresivnom grafikom)
25.Empire Earth 2 ***** (prvi deo mi je jedna od najboljih rts ikad)
26.F.E.A.R. ***** (can't wait)
27.Freedom Force vs Third Reich ***** (cant'wait)
28.Grand Theft Auto : San Andreas ***** (what to say more )
29.Ghost Reacon 2 ****
30.Gothic 3 ***** (vrlo moguce da ce tek 2006)
31.Guid Wars (free MMORPG...gimme gimme )
32.Hitman : Blood Money ****
33.Imperial Glory ****
34.Matrix Online ***** (find out how deep rabbit holl goes )
35.Nascar Simracing ***
36.Pariah ***** (can't wait)
37.Project Snowblind ***** (sto vise bude licio na Deus Ex to bolje)
38.Psychotoxic ****
39.Rainbow Six 4 ****
40.Runaway 2 **** (samo da ne bude pixel huntinga)
41.Sabotian *** (pitaj boga kako ce ispasti)
42.Quake 4 AAAAAAAAA ***** (dovoljno je reci RAVEN)
43.Settlers : Hertiage of Kings ****
44.Sims 2 : University ** (ovo svi jedva cekamo )
45.Splinter Cell : Chaos Theory ***** (can't wait)
46.STALKER ***** (oce li vise :)
47.Star Wars : Republic Commando *****
48.Star Wars : Republic of War ***
49.Star Wolves ***
50.SW KOTOR 2 ****
51.Starship Troopers ***** (can't wait)
52.Sudden Strike 3 **** (pitaj boga kako ce ispasti)
53.SWAT 4 ***** (can't wait)
54.The Bard's Tale ****
55.The Fall : Last Days of Gaia ****
56.The Roots ****
57.The Movies ***** (can't wait)
58.The Unseelie ****
59.The Witcher *****
60.Timeshift *****

e sad ovde su uglavnom navedeni sve sami hitovi uz par uljeza na listi,kao i par igra koje ce gotovo sigurno biti odlozeni za 2006,ali ono sto mene brine je to kako da nacimam dovoljno vremena da odigram sve ovo kad vec na hardu imam dosta igra za odigrati,a da ne racunam to da hocu Far Cry,HL2,Riddick,Tribes i Vampire da odigram bar jos jednom...jos da imam konzolu ne bi mi bilo spasa...
btw siguran sam da ima jos par hitova koje nisam stigao da ubacim u spisak,kao i par naslova koji ce mozda prijatno iznenaditi.

od tih naslova...jedva cekam AoE 3...sve sw naslove naravno...GTA isto se podrazumeva...

...samo u kom smislu free...?...

kao ethernal lands ili...?...

Poslednja izmena:
too much games=overload!!!

Znaci Empire Earth 2 i Battlefield 2, jedva cekam, ma sve su dobre :d [Overlaoded2]

ma pola njih ce da budu razocarenja kao i obicno...tako da na kraju to i ne ispadne tako mnogo...:)))

od ovih cekam ao3, gta, guild wars, matrix online (mada predosecam da ce da bude njesra :) i naravno legendu, Q4

E da bar pola bude razocarenje!!! Uzgred sta bi sa Heroes of might and magic V; oce li biti sta od toga???

13.Call of Cthulhu : Dark Corners of the Earth
42.Quake 4 AAAAAAAAA ***** (dovoljno je reci RAVEN)
07.Tomb Rider 7 ??? (pitaj boga kako ce ispasti)
60.Timeshift *****

Ovim redolsedom se radujem.

Za nas koji volimo RPG ima tu dosta toga zanimljivog:Witcher(u Aurora eng),Dragon Age... Od Obliviona ne ocekujte nista skoro(leto 2006.) I jos jedna stvar Guild Wars-piko betu,Grafika extra igra suplja.

za nas koji volimo rpg na celoj listi ima dva relativno valjana naslova ... tuga

Ima brdo dobrih naslova. Neka pola od njih budu razocaranja ili neka ih odloze ostaje 30 sto znaci da na svakih 10-12 dana prelazite igru ne jedva biste stigli da ih predjete.

Sto se rpgova tice aman shvatite da se svi saltuju na dve stvari - pod jedan na online rpgove. Neuporedivo veca zarada, zanimljivost itd. a pod dva na simbioze rpgova i drugih zanrova, koji ne ispadaju uvek uspesni ali ukoliko ispadnu postaju predmet obozavanja daleko sireg dela igracke populacije nego sto je to slucaj sa klasicnim rpgovima.

Evo vam i moja lista iz notepada, mozda ce neko naci nesto za sebe...ima tu par igara koje su planirane za 2006. i kasnije, ali eto...

Cossacks 2: Napoleonic Wars rts
Strength & Honour rts/tbs
Psychotoxic fps
S.t.a.l.k.e.r.: Oblivion Lost fps/rpg
Inquisitor rpg
The Forgotten World rts/sf/rpg
Paraworld rts (u praistoriji)
Eon Of Tears rpg
The Witcher akcioni frp
The Polaris Project svem. sim.
The Fall: Last Days Of Gaia frp (post-appocalypse)
Phase: Exodus frp (buducnost)
The Bard's Tale frp/rpg
Zombies fps/horor
Star Ancestor fps
Bloodline fps/horor
Borderzone akcioni frp
Cleric horor avantura
Star Wolves svemirski rolplej
Hell Forces fps
Star Wars: Republic Commando fps
Nightwalk: Dream Of The Past frp
Purge Jihad fps/rpg
MetalHeart: Replicants Rampage frp
IVM CE svemirska simulacija
Call Of Chtulhu fps/horor
Solar fps
Getica rpg
Grafan fparpg
Sabotain: Break The Rules fparpg
Serious Sam 2 fps
Ghost Recon 2 fps/takticki
Drakengard rpg
Traps Of Darkness akcioni rpg
Imperial Glory rts
Dungeon Lords akciona avantura/rpg
StarRush svem.sim.
Dragon Age (Neverwinter Nights 2) frp/rpg
Gothic 3 rpg
Liquidator fps
Operation: Matriarchy fps
Eon fps
Ultima V: Lazarus rpg
Eschaton rts/svem. sim.
Pariah fps
Vivisector: The Beast Inside fps/horor
Pathologic horor avantura
Boiling Point: Road To Hell fps/rpg
You Are Empty: Welcome To Communism fps/(mozda)rpg
Conquest 2: The Vyrium Uprising svemirska strategija
Nirvana frp/rpg
Fallout 3 frp/rpg
The Elder Scrolls 4: Oblivion fps/rpg
Arx Fatalis 2 fps/rpg
Quake 4 fps
Unreal 3 fps
Sacred Underworld akcioni rpg
X2 The Return svem. sim.
F.E.A.R. fps
Bioshock fps/rpg
Chrome: SpecForce fps
Origin Of The Species tps
Soul Quest frp (turn-based)
Project: Snowblind fps
Second Sight arkadna avantura
Civilization 4 tbs
Dragonshard AD&D rts
Cellblock Squadrons svem. sim.
Advent Rising fps/tps
Daemonica rpg
Retribution fps
SWAT 4 fps
Commandos: Strike Force fps
Age Of Empires 3 rts
SpellForce: Shadow Of The Phoenix rpg
Act Of War rts

Proday je napisao(la):
E da bar pola bude razocarenje!!! Uzgred sta bi sa Heroes of might and magic V; oce li biti sta od toga???

pa prvo je bilo bog zna kako...izlazi na jesen itd...cak sam video i neke screenove...pojavili se na heroes forumima...medjutim izgleda da jos nema nista od toga...mada je mozda i bolje da nema samim tim sto 3DO koji je zasluzan za sve Heroje...odavno vise ne postoji...i H3 je kewa i tako ce ostati...

ps...hajlenderu...jos mi dugujes jednu partiju AoE II...:)))remember me...

Sta jedva cekam

.Age of Empires 3 (Jedva Cekam)
Battlefield 2 (samo da nebude slican Vietnamu)
Black&White 2 Od ovoga dosta ocekujem
Tomb Rider 7(cisto da vidim kako ce biti)
Dragon Age (ako je Bioware mora da je dobro)
Command&Conquer Red Alert moja omiljena strategija
Doom uuuuuu
.Empire Earth 2
Grand Theft Auto : San Andrea
SW KOTOR 2 *
SWAT 4 prva 3 dela si bila genijalna

urban je napisao(la):
od tih naslova...jedva cekam AoE 3...sve sw naslove naravno...GTA isto se podrazumeva...

...samo u kom smislu free...?...

kao ethernal lands ili...?...
Takodje.AoE II mi je bila prva igra
:)

Kao i uvek, FPS i RPG u gomilama :)

Osecam da ce polovina igara da izajde 2006 a neke cak i 2007

Fps, rts, rpg i svemirske simulacije i njihove mesavine. To je ono sto ja igram. Nema avantura, nema sportova i arkadnih smejurija koje dosade posle 1h...

Samo da Civ4 izađe ove godine,više ništa mi nije potrebno.

G!!! je napisao(la):
:trust: da pogotovo rpg... svashta...

Elder Scrolls 4 Oblivion
Inquisitor
Daemonica
The Witcher
Dragon Age (Never 2)
Eon Of Tears
Fall: Last Days of Gaia
Phase Exodus
Getica
Metalheart: Replicants Rampage
Drakengard
Gothic 3
Sacred Underworld
SpellForce: Shadow Of The Phoenix
Arx Fatalis 2

...i jos nekoliko simbioza poput Graffana, Bioshocka i slicno.

Meni je ovo vise nego dovoljno :) Znam ja da ces ti sad da krenes da kukas kako 90% ovoga nisu rpgovi, da nisu do kolena Planescape-u ili Smorout-u itd. Sta da ti kazem...Placi !!! :D

@ostali
Aajde priznajte sta bi se danas desilo da vam neko da igru identicnu falloutu, samo pod drugim imenom, sa identicnim gameplayom. U roku od 2 dana dobila bi nadmak Smorout

filipenko je napisao(la):
Fps, rts, rpg i svemirske simulacije i njihove mesavine. To je ono sto ja igram. Nema avantura, nema sportova i arkadnih smejurija koje dosade posle 1h...

Pa govori u svoje ime...Mozda je nekom dosadno godinama da igra expansion za jednu te istu igru, i da hoce da proba neshto shto nije upucavanje chudovishta i nabacivanje magija i experianceta :D

Elder Scrolls 4 Oblivion
@ostali
Aajde priznajte sta bi se danas desilo da vam neko da igru identicnu falloutu, samo pod drugim imenom, sa identicnim gameplayom. U roku od 2 dana dobila bi nadmak Smorout

ne kapiram sta je ovo trebalo da bude, pa ja sam fallout igrao prvi put kad je on bio jako prevazidjen po pitanju grafike recimo... u pocetku mi se i interfejs nije svidjao, pogotovo sto su me pacovi u pecini ubili dvaput za redom... :D

pa sam opet fan...
istripovao si se...

-=crusader=- je napisao(la):
ne kapiram sta je ovo trebalo da bude, pa ja sam fallout igrao prvi put kad je on bio jako prevazidjen po pitanju grafike recimo... u pocetku mi se i interfejs nije svidjao, pogotovo sto su me pacovi u pecini ubili dvaput za redom... :D

pa sam opet fan...
istripovao si se...

A ja sam recimo presao Fallout 2 a potom sam nesto kasnije uzeo Fallout 1. Dvojka mi je bila sasvim ok, ali nikako je nisam smatrao necim najboljim sto je ikada izaslo. Kec me je toliko brzo smorio da je to bilo strasno...
Tako da to ne vazi u opstem slucaju. Jedan stvar su ljubitelji Fallouta a druga gro igracke populacije

Meni se ubedljivo najvise dopadaju simbioze klasicnih zanrova, npr. fpsa/tpsa i rpga, svemirske simulacije i rpga, fpsa i avanture i slicno. U spisku koji sam dao su upravo takve igre najbrojnije, a uostalom vidi se da i kompletna industrija ide u tom pravcu, klasicni zanrovi sami za sebe vise nemaju buducnost, sem par naslova koji se uglavnom ionako slepaju na staru slavu...kad kazem da igre idu u tom pravcu ne mislim na kvantitet vec na kvalitet. Naravno da ce i dalje najbrojniji biti simsi, legostarwars, barbi, NFS 39 Below Underground, NBA 2043 i slicno ali vise je nego jasno da su kvalitativno najbolje igre poslednjih godina upravo simbioze. Ne kazem da su sve simbioze kvalitetne, daleko od toga, ali ogroman broj njih su odlicne igre.

driver je napisao(la):
Pa govori u svoje ime...Mozda je nekom dosadno godinama da igra expansion za jednu te istu igru, i da hoce da proba neshto shto nije upucavanje chudovishta i nabacivanje magija i experianceta

Pa i govorim u svoje ime. Ono sto si kvotovao je sve napisano u prvom licu, a samo sam objasnio zasto u tom spisku nema igara zanrova koje sam pomenuo...ne razumem zasto je tako tesko prihvatiti cinjenicu da neko voli da nabacuje expirience kao sto neko drugi voli da 150 puta odvozi isti krug u Gran Turizmu

Pa i govorim u svoje ime. Ono sto si kvotovao je sve napisano u prvom licu, a samo sam objasnio zasto u tom spisku nema igara zanrova koje sam pomenuo...ne razumem zasto je tako tesko prihvatiti cinjenicu da neko voli da nabacuje expirience kao sto neko drugi voli da 150 puta odvozi isti krug u Gran Turizmu

... da i to pri brzini od 350km/h ali prosecnoj :d, simulacija brate ;) :D

samo Q4 da bude dosledan svog imena, a u ostalim zanrovima ce se vec naci nesto sto valja....

filipe mnogo se pravish pametan.. igra nije rpg ako ima samo neku glupavu statitiku da budzis bez obzira na izvodjenje... ne znam zashto imash uvrnuto mishljenje da neko smatra da igra nije rpg ako nema izometrijsko izvodjenje sto je glupost.. samo je mnogima to najinteresantniji najpregledniji najigriviji nacin izvodjenja

sta sad i warcraft 3 je rpf? pff bre

developeri imaju bezveznu naviku da u razne zanrove ubacuju da postoji kao neki kvazi razvoj likova sa menjanjem njihovih statistika i onda se hvale kupcima kako njihova igra ima "RPG ELEMENTE" a time bi ti kupci koji nasedaju na to kupili tu igru i igrali je sa osecajem da su ultimativni igrachi jer igraju i strategju i rpg i fps istovremeno!!! woow... obichno podilazenje kupcima da se osecaju pametnijim i boljim nego shto jesu

Elder Scrolls 4 Oblivion - nece u 2005
Inquisitor - wtf sta je ovo :)
Daemonica -
Eon Of Tears- radjeno i za xbox !!! wooho - decak koji je provalio tajni kod upisan u bibliju - vrlo zanimljiv zaplet :d
Fall: Last Days of Gaia - nije rpg nego squadbased takticka
Phase Exodus-wtf bre pa ovo nije ni blizu zavrshetka skoro pa da je projekt mrtav
Getica - rumunski RPG?
Drakengard -?!?
Gothic 3 - nece u 2005
Sacred Underworld - expanzija za jeftinu kopiju diabla.. ne to nije rpg
SpellForce: Shadow Of The Phoenix - nije rpg vec rts

znachi 2-3 naslova koja obecavaju

a za tebe ako ne znas sta je rpg evo ti malo uputstvo

RPG

Stani bre, kako Fall nije rpg vec squad takticka ? Paonda ni Baldur's Gate nije RPG vec squad takticka sa magijskim oruzjima...

Fala na uputstvu sta je RPG :d

Ne shvatam zasto se ljutis. Vidis, recimo tebi je izometrija najpregledniji nacin igranja, a meni je totalno "out" jer, da najlakse objasnim, zelim da sam tamo. Dakle 1. ili 3. lice. Izometriju zelim samo u strategijama, zbog njihove prirode izvodjenja. Ali kad vodim jednog lika uvek zelim da sam tamo, mnogo mi vise doprinosi osecaju igranja i poistovecivanju sa doticnim likom nego neke mane koje nastaju u procesu.

Inace, naravno da ne volim "igre sa rpg elementima" ukoliko su ti elementi samo povrsinske prirode...

the fall... nazalost nije cist rpg... krenuo je kao postapokalipticna squadbased taktika... onda je evouliralo ka rpgu malo... ali ce se dosta svoditi na to da vodish ekipu na mapi da ochistish shta ima da se ochisti (nadji i unishti) e sad oni tvrde kako su ubacili brdo sporednih questova bla bla nista ja to ne verujem dok ne vidim

ma ne ljutim se ja neg me pogodi da svaku igru klasifikuju kao rpg ako imas mogucnost da budzish statistiku nekog karaktera... pffuj :)

a oko izvodjenja sve je pitanje ukusa... ja lichno u rpgu uzivam opusteno ako ne moram da upotrebljavam reflexe vec da razmishljam opushteno i uzivam u atmosferi... dosta mi je arkadnih elemenatau ostalim zanrovima

nema na chemu za uputstvo drago mi je da sam pomogao :d

Nazad
Vrh Dno