Milan82bh je napisao(la):Probaj Nibiru: Age of Secrets LINK ... igram je od juce i prvi utisci su vise nego pozitivni.
Nije me prikovala nijedna avantura toliko jos od legendarnog Broken Sword seriala(treci deo ne racunam - jer nije P&C) i naravno Post Mortema.
banisha je napisao(la):Jos jedan u nizu glasova za Still Life, malo je losiji od Syberie, ali vredi odigrati(cek samo da dodjes do dela kad pravis kolac,srecno!)
ZeeGerman je napisao(la):Mene nervira sto je govor ocajno odradjen. Toliko je bacen akcenat na los izgovor engleskog, da to nije normalno. Francuz kome je svako "the" ili glas "d" u govoru pretvoreno u "zi" je mnogo iritirajuc. Mozda ovo deluje debilno, ali meni mnogo smeta i para usi. Za ostalo....nisam jos presao igru, zapravo....tek sam odmakao od pocetka, ali zasad, osim navedene mane, deluje i vise nego dobro. Koliko mi se cini i ova igra je pravljena od strane autora Syberia-e!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari