Nuc
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.05.2002
- Poena
- 620
E od skoro sam primetio da mi gameport na ploci ne radi ... ali kapiram da je do problema doslo jako davno kada sam ubacio Audigy 2 ... mislim nemam ja bas neke potrebe za joystickom ali eto ovih dana mi dosla u ruke jedna stara igrica i da bih je igrao (pokrenuo) neophodan je joystick ... e ne daje mi se sad jedno 30e za USB joystick ... a i igrici tesko da je potrebno vise od dva dugmeta ...
evo sta sam ja preduzeo ...
neko mi je rekao da je neophodno da u BIOSu ukljucim OnBoard sound controler ... i nisam nesto siguran u to jer cini mi se da je radilo i bez toga ... ali ukljucio sam
isto tako u biosu pise da gameport koristi 201 (imam jos opciju za 209), i u device manageru standard gameport kao radi bez problema i konflikata
instalirao sam poslednje drivere za intel chipset ... nije pomoglo
probao sam joystick na drugoj masini ... radi
sta jos da probam ... pomozite ...
evo sta sam ja preduzeo ...
neko mi je rekao da je neophodno da u BIOSu ukljucim OnBoard sound controler ... i nisam nesto siguran u to jer cini mi se da je radilo i bez toga ... ali ukljucio sam
isto tako u biosu pise da gameport koristi 201 (imam jos opciju za 209), i u device manageru standard gameport kao radi bez problema i konflikata
instalirao sam poslednje drivere za intel chipset ... nije pomoglo
probao sam joystick na drugoj masini ... radi
sta jos da probam ... pomozite ...