Šta je novo?

gamepad :wall:

kiza ns

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
619
treba da mi dodje sutra neko drustvo na winning eleven pa odem da kupim u prvu radnju najjeftiniji gamepad. uzmem genius maxfire i sta se desi? imam problem sto na gamepadu nema start i select dugmeta... jel moze ovo nekako da se resi, sad vise nemam gde da uzmem drugi gamepad a i glupo mi je da uzimam drugi kad sam uzeo ovaj......

neki programcic da se ta dva dugmeta assignuju na tastaturu ili neshto...

ideje? :wall:

Poslednja izmena:
I meni takav prog. preba. Ja sam kupio Logitech Wingman i nemam na cemu da menjam igraca jer ima 6 dugmica na padu a treba 8.
p.s igram pes

Ne znam kako da vam pomognem oko toga stvarno, ali ako mozete da kupite i ako stvarno hocete da uzivate u PES-u/WE, obavezno kupite original PS2 dzojstik, mi smo izmenili trista dzojstika, i nijedan ne valja, osim originalnog Sonijevog, znaci ne da se primeti razlika nego strasno... samo vam jos treba adapter koji je 10 evra, znaci sve ukupno 35 evra...

Poslednja izmena:
ja sam pazario pre par meseci rumblepad 2... jer u logitech joypada imam najviše poverenja.. Što se tiče vašeg problema.. zar ne možete recimo da namestite sve u vezi vašeg tima pre samog meča, dakle pre biranja ekipa ondak stavite da igra samo lik sa tastaturom i potom ubacite i drugog na početku utakmice? Jete malo duže ali bi trebalo da radi. U fifi bi bar moglo.
Poz

NiTro je napisao(la):
I meni takav prog. preba. Ja sam kupio Logitech Wingman i nemam na cemu da menjam igraca jer ima 6 dugmica na padu a treba 8.
e i ja se za**** ko i ti :(

a zasto ne bi izbacio R2 i SELECT posto bar ja ta dva dugmeta ne na sonyevom padu ne koristim

U kontrolama namestim da u napadu na X dobacujem, a u odbrani da na X menjam igraca.
Kada namestim da u odbrani menjam igraca on mi automatski stavlja da i u napadu menjam igraca na X i onda nemam sort pass.
A budjavo Start dugme koje moram da konfigurisem da mi bude na L1 ne mogu da ugasim, tj. hocu da ga ne koristim kao u fifi (da mi PAUSE bude na ESCAPE). Da nema PAUSE kontrole mogao bi na L1 menjam igraca u odbrani.

nema pomoci, mora 8 tastera.

Poslednja izmena:
:cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :lupko:

pa taj max fire ima prog da maprias tasturu na pad. Ja sam recimo pravio profil za media player pa sam stavljao precice za svasta (next song itd). Ti stavi, enter escape isl i radice sigurno...

pazi, problem je shto kad namestim bez START i SELECT igrach koji postigne gol sa gamepada ne mozhe da prekine REPLAY posle toga...

problem sam donekle reshio tako shto sam select i start stavio na L2 i R2 koje i onako niko i WE ne koristi... bar od nas...

Vrh Dno