Šta je novo?

Game Streaming Services

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
Ja sam još 2023. igrao trackmaniu na takmičarskom nivou, ako neko ima sumnju u lag. Verujem da danas usluga ne može biti gora.

Ako nekoga interesuje boosteroid ima promociju za ultra, 4k paket, po ceni od 7.49 evra. Promocija traje do 3. januara 2025.

Boosteroid produžio promociju za 4k ultra paket do 1. aprila. Geforce now za nove korisnike ima ograničenje do 100 sati mesečno, ovi nemaju tako da izgleda hoće da privuku korisnike.

Ja moram da kažem, boosteroid radi odlično, igrao sam pre neki dan na njemu Warzone sigurno jedno 3-4 sata. A što je najjače, koristim mts-ov prenosivi net, i tipa od 500gb koliki mi je paket, skinulo mi je za tih 3-4 sata oko 40gb, rezolucija 1080p.

Pozdrav,neko mi je hakovao Xbox live accaunt i ne mogu da mu pristupim. Nisam neko vreme ulazio na xbox live i sad ne mogu da mu pristupim pošto je neko promenio email adresu i izbacio moj broj telefona za verifikaciju. Kad pokušam sa kodom koji mi pošalji na moj mail ništa se ne dešava. Poslednja naplata je bila početkom maja. Da li ima spasa? Problem je što mo je kreditna kartica vezana za nalog. Hvala unapred.

pisi supportu, posalji im dokaze transakcija i sta vec budu trazili.

Po meni, odlicna ponuda. Steta sto ove godine nema ponude za Ultimate.

Da bi se igrale igre preko ovog GeForce Now moram da ih legalno posedujem?

Da, i to iskljucivo na platformama (Epic, Steam i sl.) koje su podrzane na GFN. Na sajtu imas spisak igara i platformi koje su podrzane.

Jeftinije onda da upgejdujem komp, nego da pocnem da kupujem originale 😝

Da, i to iskljucivo na platformama (Epic, Steam i sl.) koje su podrzane na GFN. Na sajtu imas spisak igara i platformi koje su podrzane.
Epic igre ne rade.. Tj EPIC libary nije podrzan. Samo Steam, GOG, igre preko GamePass-a,Primea, Amazona i ne znam sta jos. Poenta je da se ne zaleetite ko ja i da ne uzimate zbog Epic Libary jer cete pogresiti

Nazad
Vrh Dno