Sympathy Chan Slavan Učlanjen(a) 30.10.2011 Poruke 2,263 Poena 240 Petak u 20:30 #211 jorgovan je napisao(la): Odlicna ponuda... jos kad bi imalo Rockstar igara. Kliknite za proširenje... Za to uzmeš Boosteroid, on je još jeftiniji. Bolji je performance a lošiji od Ultimate GeForce Now
jorgovan je napisao(la): Odlicna ponuda... jos kad bi imalo Rockstar igara. Kliknite za proširenje... Za to uzmeš Boosteroid, on je još jeftiniji. Bolji je performance a lošiji od Ultimate GeForce Now
nightshadow Čuven Učlanjen(a) 08.11.2014 Poruke 8,978 Poena 645 Petak u 22:43 #212 Aleksandar@1389 je napisao(la): Probao sam na BF 2042 mapu Ivo Jima i grafika ubija. Koliko sam bio razocaran sa GFN pre godinu/dve sad sam apsolutno odusevljen kako radi. Kliknite za proširenje... Jesi probao efootball na ovom čudu? 😁 Tj nema ga na GFN, ali ima na Boosteroid
Aleksandar@1389 je napisao(la): Probao sam na BF 2042 mapu Ivo Jima i grafika ubija. Koliko sam bio razocaran sa GFN pre godinu/dve sad sam apsolutno odusevljen kako radi. Kliknite za proširenje... Jesi probao efootball na ovom čudu? 😁 Tj nema ga na GFN, ali ima na Boosteroid
F f1k1 Slavan Učlanjen(a) 17.09.2008 Poruke 638 Poena 330 Juče u 03:55 #213 Igram Cyberpunk na GFN ultimate i ne vidim poentu kupovine pc-a za igranje, malo je reci da sam odusevljen. Jedino CS2 ima mali lag.
Igram Cyberpunk na GFN ultimate i ne vidim poentu kupovine pc-a za igranje, malo je reci da sam odusevljen. Jedino CS2 ima mali lag.
A Aleksandar@1389 Slavan Učlanjen(a) 04.12.2010 Poruke 2,382 Poena 425 Danas u 16:37 #214 nightshadow je napisao(la): Jesi probao efootball na ovom čudu? 😁 Tj nema ga na GFN, ali ima na Boosteroid Kliknite za proširenje... Нисам,дуго нисам узимао ГФН...
nightshadow je napisao(la): Jesi probao efootball na ovom čudu? 😁 Tj nema ga na GFN, ali ima na Boosteroid Kliknite za proširenje... Нисам,дуго нисам узимао ГФН...