Šta je novo?

Game port bracket

• Začetnik teme Začetnik teme kooole
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kooole

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
304
Zanima me najjednostavniji mogući Game Port Bracket (valjda se tako zove). Znači, treba mi uređaj koji će učiniti da moj računar ima Game Port. Poželjno bi bilo da se taj uređaj konektuje preko USB-a, ali nije obavezno. Evo na ovoj slici je dat jedan, ali mi nije jasno kakav je ovo interfejs za konektovanje...

pic_disp.php

U svakom slucaju, nalazim se u Novom Sadu i zanima me gde da kupim ovako nesto?

Evo jedan idealan:

USB_Gameport_Adapter_33101.jpg

Poslednja izmena:
Interface на горњој слици је за плоче које подржавају GamePort али им конектор није изведен па треба само да га убодеш и спроведеш на задњи панел (PCI прорез).

Ima i varijanta da uzmem neku ŽNJ zvucnu karticu za 400-500 din ali ja bih da ne zauazimam PCI slot vec da ga konektujem na USB. U svakom slucaju, ako se odlucim za tu varijantu, da li ce biti moguce da zvuk rutiram na integrusu a da sa ove ŽNJ koristim samo game port?

Imam ja više komada ovih za ploču.Iz razloga što su game port bili integrisani još od p1 mašina.
Pitaj po servisima u svakom slučaju a možda neko koga znaš ima na nekom starom kompu ili od nekog starog kompa.

Ako kupuješ zvučnu nađi audigy4 SE (ako ima) pa isključi integrisanu u bios-u.

Poslednja izmena:
Izgleda da ti ploča ne podržava game port...a ako ćeš uzimati zvučnu bolje uzmi polovan SB Live! za desetak € nego neku krš karticu za 400-500din...

Nazad
Vrh Dno