Šta je novo?

Galaxy Young problem

DeRadicci

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poena
675
Pre mesec dana sam uzeo ovaj telefon (Samsung Galaxy Y S5360), polovan.
Na njemu je fabricki 2.3.5. Problem je sledeci: Ponekad kada me neko zove, telefon mi ne zvoni niti vibrira, odnosno uopste ne daje znak o dolazecem pozivu. Dok onaj sto me zove kasnije zbunjivo pita zasto se ne javljam. xD Tada uopste ne prikazuje missed call. A retko i desi da u toj situaciji dobijem poruku od mts-a o propustenom pozivu.

Sve ostalo na telefonu radi bez problema. Imate li neko resenje za ovaj iritantan problem?

Podigni minimalni clock procesora za jedan stepenik.
Meni je slicno bugovao Galaxy Ace kad me neko zvao trebalo mu je oko 15sec nek se na ekranu pojavi caller id i nek pocne da vibrira i zvoni.

Nisam stavio aplikacije za clock cpu-a. Fabricki je sve.

Kojom to da odradim?

Kapiram to. 😀 Nego, pre par dana sam trazio link za root i kada sam odradio vidim samo se pojavila aplikacija Superuser.

Videcu posle nove godine da odradim kako treba prema xda, pa javljam ako ne resi problem.

Pa ako imas Superuser aplikaciju trebalo bi da imas i root. Jedino ako si nesto zeznuo priliko procesa rootovanja moze se desiti da nemas potpun root. Skini sa marketa ovaj program i proveri dali imas root.

Jel kad te zovu si nedostupan ili ti zvoni? Ne moze da ti stigne poruka od mtsa ako ti zvoni, samo ako si nedostupan. Jel koristis 2G net? Verovatno imas ovaj problem sto je u mom potpisu

Drzim iskljucen net. Koristim ga najvise sat vremena dnevno, u cugu.
Pazi, ja npr. sad zovem sebe sa nekog drugog telefona i normalno dobijam dolazni poziv... Ono sto su mi rekli je "zasto se ne javljas?" Znaci ja sam njima dostupan ali telefon, eto ponekad, ne registruje.
Kad sad bolje razmislim, sve to mi se desilo dok je telefon bio zakljucan. Odnosno, nisam na netu, ne slusam muziku, nisu aktivne dodatne aplikacije. Nista u pozadini.

Pa ako imas Superuser aplikaciju trebalo bi da imas i root. Jedino ako si nesto zeznuo priliko procesa rootovanja moze se desiti da nemas potpun root. Skini sa marketa ovaj program i proveri dali imas root.
Proverio, sve ok.

Poslednja izmena:
Citao sam da su ljudi resavali ovaj problem zvanicnim upgrade-om na 2.3.6. Probao sam preko Kies, ali nije moglo pa sam koristeci Odin stavio neki noviji firmware, cini mi se novembarski. I sada je na 2.3.6.

Ako se ne budem opet zalio u ovoj temi, problem je resen. 🙂

Nazad
Vrh Dno