Šta je novo?

galaxy s5 za iphone 5s

gtaplayer

Poštovan
Učlanjen(a)
06.01.2015
Poena
54
Pozdrav,trenutno imam galaxy s5 telefon mi je dosadio pa sam hteo da menjam za iphone 5s da li se to isplati? Hvala.

Ja sam to radio jos kad se pojavio s5, posle par dana...bio mi velik samsung. U principu ako ti autonomija nije presudan faktor i volis manje telefone ti menjaj, u suprotnom jok!

Ja sam u slicnoj dilemi bio i presekao. Prodao svoj LG G2 i cekam da mi stigne IP 5ica. Sto kazes, dosadio mi telefon, 6 godina druzenja sa androidom, pa malo da promenim. Sacekaj neki dan, pa ces dobiti detaljnije izvestaje. Pretpostavljam da ovde ima slicnih kao mi, koji su vec prosli kroz ovo.

Ma imao sam ja ranije iphone,nego ne znam zbog specifikacija sto kazu da ne spadnem sa konja na magarca.. :)

Pa i ja tako mislim,kad se pogleda na papiru po specifikacijama galaxy s5 je bolji ali u realnom radu mislim da nije tako.

Ja posedujem iphone 5s i sve sto mogu da ti kazem vezano za ovaj telefon su sve pohvale. Apsolutno u svakom pogledu. Ako hoces fluidnost brzinu pouzdanost, elegantnost to je prava stvar. A ja mislim da su i to jedini kvaliteti koje telefon treba da ima. Apsolutno sam zahtevan korisnik. Imam verziju od 64 gb. A mesta jos svega 3/4gb imam preko 100 aplikacija koje svakodnevno koristim barem 20 razlicitih. Teatirao sam ga sa 60 upaljenih applikacija koje nisam gasio. I radio je istom brzinom nikad zasecako nije. Takodje sam sprovodio benchmark testove u takvom stanju rezultat je za neverovatnih 20 samo manji. Ne posto nego 20 tih poena. Smesno neverovatno. Eto mojih iskustva. Apple pre svega mozda tako izgleda surovo ali ljudi Znaju zasto posotje i znaju sta pruzaju. Sto da imas tako jake spec a da ti telefon laguje ili baguje ? Koja je poenta??? Necu to nikad razumeti. Moj sa 1gb rama a vasih 3 ne moze da mi pariraju. Al to je akademski nacin pisanja iosa :D toliko od mene :D sve sto vas zanima pitajte :D

Po meni nista spektakularno neces dobiti. Plus je IP 5s skuplibod s5 pa ces morati da doplacujes. Ako jedino hoces IOS a ne android. Kvalitet izrade i veca fluidnost su jedine prednosti 5s. Iako nisam fan samsunga mislim da je vecina na njegovoj strani. Beterija, kamera, veci ekran...

Bzv bacaš pare. Ajde da gledaš ip6 pa da daš pare. Strpi se još malo pa menjaj... :)

S5 sigurno bar za 50% ima bolju bateriju od 5s

Druze, ostani na androidu. Ako ti je on dosadio, ovaj ce jos brze, a da ne pricamo o dosta manjem ekranu i losijoj bateriji. :)

Reko sam okvirno. Ne znam bas da li je tacno 50% :D. Ali ako ti 5s gura ceo dan s5 ce bar dan i po sa istim nacinom koriscenja. Na 5s ces sigurno imati slabiju bateriju sad od tvog s4

Nazad
Vrh Dno