Šta je novo?

Galaxy s5 ili note 3 ?

daki50

Poštovan
Učlanjen(a)
30.06.2015
Poena
54
Pozdrav. Planiram promjeniti s4 pa me zanima vase misljenje o ova 2 telefona, sa s4 sam zadovoljan ali eto doslo je vrijeme da se mijenja :D . Sada ne znam sta da radim na s5 mi se svidja citac otiska prsta, senzor za mijerenja pulsa i vodootporan je, a sa druge strane note ima veci ekran, vise rama i s pen. Eto pisite da vidim i vasa misljenja.

+1. 3GB RAMa naspram 2GB na S5, i bolje optimizovani OS (bar po mom iskustvu, ovo je subjektivna stvar) kazu Note 3 definitivno. Imao sam oba, i koristio ih neko vreme, da je Note 3 bio Dual SIM, sigurno bi koristio Note 3 - to je jedini razlog sto nisam.

Reading mode, S-pen, pravi dual-app (barem Samsung/Google apps mogu da se koriste uz bilo koji drugi app u isto vreme, tako sto S-pen iscrta gde da se ubaci), 32GB vs. 16GB, 3GB vs. 2GB RAM, veci ekran - sve je na strani Note 3.
S5 ima i dosta jace napucane boje od Note 3. Ovo je kako kome, meni se svidja, ali nije deal breaker (na Note 4 mi vec jeste, vratio sam se na S5, N4 mi je vec premalo napucane boje, prosto me bole oci kao na IPSu da sam)

Imao sam oba telefona,oba kupio nova.Note 3 je zver od telefona...s5 ne moze da mu pridje ni u radu,ni u izgledu.A sto se tice te kamere kao bolje,nije primetno maltene,pogotovo sto na s5 sa lollipop su upropastili kameru.Da kupujem opet,opet bih uzeo note.

Nazad
Vrh Dno