Šta je novo?

Galaxy 8600GE

Ti ili dobro ne vidis ili imas neki problem , ali odsad cu raditi samo validaciju.Poz

а бре курто немо си бе таки

коре спид ти стоји 2.9гхз а 3д марк ти детектује 1.60гхз :С

а и оних 13000 иљади ти мало блуровано ;С

едит: итд... итд..

Poslednja izmena:
а бре курто немо си бе таки

коре спид ти стоји 2.9гхз а 3д марк ти детектује 1.60гхз :С

а и оних 13000 иљади ти мало блуровано ;С

едит: итд... итд..

Nisi razmisljao o tome da je mozda iz Win overklokovao, tada zna da se dogodi ta "greska" u frekvenciji.

Ne zelim da ulazim u raspravu sa tobom,jer je to ovde postalo svakodnevna pojava ali naredni put prvo razmisli pa onda pisi. Pozdrav

i kod mene tako pise u 3dmarku 2005, ali u 2006je normalan klok..i ja sam to primetio...mozda to zavisi od verzije 3dmarka...

@ Cam BieL
Imas dobru masinu, i jako dobru grafu , mislim da bi to moralo da ide vise.Ipak mislim da nesto tu nije "leglo" kako valja.

Probao sam GPU i na 830mhz ali je nestabilan.Problem je sto memara nece vise od 940mhz kada stavim GPU na 820mhz.Uskoro cu joj raditi pencil mod da poguram GPU na 900mhz.

@ Cam BieL
Imas dobru masinu, i jako dobru grafu , mislim da bi to moralo da ide vise.Ipak mislim da nesto tu nije "leglo" kako valja.

Prijatelju moj... caletu mi danas crkla radio stanica, pokvario se menjac, nov tft monitor od 20" mi puko, i sad ti meni reci kako covek koji ima ovoliko nesrece u jednom danu moze da ima masinu koja moze da izvuce maximum... moj proc nece ni herz preko 2.88 a grafa mi hercic preko 720/1100 . . . najbolje da zaboravim ovaj dan... ili da se obesim o kvaku....
:wall::crash::wall::crash::wall::crash::wall::crash::crash:

Poslednja izmena:
ljudi sta mislite o ovoj galaxy 8600ge sa 512mb? memorija joj je isto na 1.0ns, a skuplja je nekih 17e :D

i generalno bolje li je kupiti palit sonic ili ovu galaxy ge? pozz

512mb 1.0ns veoma zanimljivo :trust:

Oce doci do izrazaja tih 512mb memorije? Ipak je ovo 128-bit graficka.....

ljudi sta mislite o ovoj galaxy 8600ge sa 512mb? memorija joj je isto na 1.0ns, a skuplja je nekih 17e :D

i generalno bolje li je kupiti palit sonic ili ovu galaxy ge? pozz

trebalo bi da je taj galaxy 8600ge sa 512mb bolji od palita,posalji mi na pm gde si ga nasao za te pare..

Galaxy 8600 ge

Ovako radi na default

Prilozi

• 3d.jpg
    3d.jpg
    209.3 KB · Pregleda: 72
Nazad
Vrh Dno