Šta je novo?

Gainward yes or no??

Pera_kojot

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2006
Poena
304
Imam gigabyte radeon x1550 sa 256ddr2.elem,sad ocu da kupim nesto malo bolje i gledao se i mucio i na kraju ispade da jedino sto bi mogao da kupim je 7600gs sa ddr3 ili mozda x1650 sa ddr2.E sad,kolko sam citao po ovom forumu,svi kazu da je 7600gs mnogo brza od x1650 u ovoj varijanti.E sad,druga stvar: jedina kartica sa ddr3 memorijom koju sam nasao je gainward.Mislio sam da uzmem onu 7600gs GLH golden sample.
Ono sto mi treba su misljenja o gainwardu.Iskreno imam lose iskustvo sa gainwardom.Prije par mjeseci sam kupio 6600 na agp od lika iz NS i lik mi kaze da se nadjemo da je testiram i da je pod garancijom i nisam zbog garancije htio da se smaram do NS da vidim da li radi.Elem,kad sam je ubo u moj komp,ona crkla.Onda sam muda svoja pojeo dok sam od te firme dobio drugu karticu.Vidim da su ovde likovi poredili gainward sa leadtekom,a znam da je leadtek kick ass za nvidiu,ali mozda sam ja samo glup i neinformisan🙂
Please ljudi,ako mozete da nadrobite koju,sutra treba to da zavrsavam.

Uzmi Gainward 7600GS GLH i nemas da mislis ili bolje sacekaj Radeon HD2600 Pro/XT sa podrskom za DX10.

Evo ja imam dve gainwardove kartice i odlicne su... 7900gs i 7300gt... obe su GLH... dual slot su... imaju dosta veliki kuler... mogu lepo da se kloknu... nisam ni sa jednom imao problema... 7600 GLH ti izgleda kao ove dve duzine izmedju 7900 i 7300... ali niko ti nemoze reci kako ce raditi tvoja graficka... svaki proizvodjac ima skart tako da kako te ubode... nisi valjda toliki baksuz pa da te zabode ona koja nevalja... hahaha...:-devil-: :-devil-: Gainward definitivno da... jos pogotovo ako je GLH...

Poslednja izmena:
nisam valjda toliki baksuz?brother,you don't have a clue.... hehe🙂
e,daje neki lik na oglas 7600gs GLH samo nije golden sample,za 78e.jel vrijedi davati 10 za golden sample,uracunavajuci cinjenicu da je ta sa oglasa stara 5 mjeseci,mada je pod garacncijom jos godinu i po?
ne mogu da cekam jer palim kuci,vidjecu poslije ljeta nesto da budzim opet,ovo mi treba za sad

e,daje neki lik na oglas 7600gs GLH samo nije golden sample,za 78e.jel vrijedi davati 10 za golden sample,uracunavajuci cinjenicu da je ta sa oglasa stara 5 mjeseci,mada je pod garacncijom jos godinu i po?
ne mogu da cekam jer palim kuci,vidjecu poslije ljeta nesto da budzim opet,ovo mi treba za sad

Mislim da vredi... golden sample imaju bolje hladjenje... ma sve u svemu odlicna karta...

ok.pnda cu je najvjerovatnije i uzet.nije mi jasno sto svi smaraju sa dx10.mislim da ova moja mashina nece moc pocerat neku dx10 igricu u vise od 10fps,a tako igrati je za bzvz.kad dodje vrijeme tih kartica,morace se mijenjat citav komp

Mislim da vredi... golden sample imaju bolje hladjenje... ma sve u svemu odlicna karta...

golden sample ti je brza memorija

7600gs bez golden sample ima 1.6ns

a moja 7600 glh sa golden sample ima 1.4 shto je mnogo dobro ja bih ti preporuchio da uzmesh ovu kao moju

po neznam koji put ovo pricham ali ajde (ne hvalim se) moja 7600gs glh gs ima u 3d mark03 na default 12200 a klokovana 13500 shto je mnogo dobro uzmi je i ne brini

Slazem se... Mada, vece OC mogucnosti ima leadtek. Ali, Gainward ima bolje hladjenje!

pa nabijes bolje hladjenje na leadtek i milina e sad zavisi koji model ima modela sa jako dobrim hladjenjem recimo 7600GT pa jos extreme verzija bruka koliko hladnjak na njoj tako da malo trazi vidi fizicki izgled karte koju kupujes
e sad 7600gs ddr3 leadtek ima zujalicu ali ok vrsi posao def 520/1400 oc 600/1580 i tem kad je oc ne prelazi 72 stepena

Poslednja izmena:
shta ce ti vishe od 560/1450

meni ne treba vishe

a za druge neznam

I moj 7600GS GLH ide na 600/1600. Ali leadtek moze vise bez vmoda... A sa vmodom.... Kuku... Pitaj miska, on je terao memoriju na 2Giga ako se ne varam!

Pa zar nije kod Gainwarda GLH u stvari Golden Sample, mislim GLH je poboljšana osnovna verzija pa dal su i nju poboljšavali :sceptic:

7600 Golden Sample Goes Like Hell

7600 Golden Sample Goes Like Hell
NE, GS je oznaka kao i GT i označava recimo podmodel u okviru jednog modela (ovde 7600) karte. Ranije je Nvidija koristila oznake SE i XT i jos neke, a sada koristi GS i GT i jos neke. Mislim da je Gainward zbog toga uveo novu oznaku top modela GLH jer su smatrali da bi glupo izgledalo 7600 GS GS.
Drugi proizvodjači koriste npr. OC da označe poboljšane modele.
Tako da @Pero_kojote ako je GLH onda je to ono što tražiš. U suprotnom bi morao da nadješ
7600GS GLH GS a mislim da je ovo previše slova za karticu niže srednje klase.

Znam bre, ispustih jedno gs 🙁 . Tako da bi pravi naziv trebao da glasi 7600GS GS GLH!

Nazad
Vrh Dno