Šta je novo?

Gainward Ultra/2100LE

crossfire

Znamenit
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
1,019
Danas (uh, vec juce) sam bio kod kolege u radnji i na polici je ugledao. Dobio je u nekoj kompenzaciji. Cijena bila 170 eura :zgran: :zgran: :zgran: ! Vec je bila rezervisana, a prije nego sto je momak dosao po nju "uboli" smo je kompjuter. Taktovi su 300/700. 8X1,4v. Probali smo je "otkljucati" pomocu Riva Tuner 2.0 RC15i uspjeli i to na 16X1, 6v :zgran: !!! Nazalost nismo je stigli "propustiti" kroz 3DMark-ove. Nije mi dozvolio da probam o/c (jer zaboga, "mogao bi nesto spaliti"). Napominjem da je bila rezervisana.

E sad, kada bi se kartica malo o/c (za jezgro ne znam, ali pretpostavljam da bi memorija morala na bar 800Mhz), koliko bi otprilike "davala poena" u 3DMarkovima?
Koliko je jaca od npr. 6600GT(tako modovana i o/c?

:wave:

Pa, po meni je jaca podosta. Narocito sa ukljucenim AA i AF. To je po onome sto sam procitao. Imas bas tog Gainward-a u nekom Digitalu. A imas i Sticky...

Pozdrav

@crossfire
koja je firma u pitanju?
jel ima još, jel može da se poruči!!
baci info na PM ako ne može ovde 🙂

crossfire je napisao(la):
Pa rekao sam da je uspjesno otkljucana 16X1, 6v! Probao sam FarCry i nije bilo brljotina na ekranu. Valjda su onda ispravni :trust:

@ Toxic: Imas PM

Pa moze da se otkljuca, ali poenta je da budu ispravni :S: a na pocetku si rekao da nisi uspjeo da testiras.
Cijena je preniska i za LE, na koju foru je taj uzeo za 170e?

Poslednja izmena:
Moguce da je zbog kompenzacije spushtena cena 😉

ipedja je napisao(la):
Pa moze da se otkljuca, ali poenta je da budu ispravni :S: a na pocetku si rekao da nisi uspjeo da testiras.
Cijena je preniska i za LE, na koju foru je taj uzeo za 170e?

Tacno, nije bilo vremena. Zato sam samo "upalio" FarCry i vidio da sve radi OK. Pretpostavio sam da to znaci da karta moze 16X1, 6v! Nazalost nisam je uzeo jer je vec bila rezervisana i JAAAKO mi je zao zbog toga :wall: !

NEMA IH VISE, NITI CE IH BITI (ovde kod mene naravno). Kartica je bila u nekoj smijesnoj kesici (kao iz apoteke :d ). Kako je zalutala ovde Bog zna. Ako saznam ko ju je kupio, ponudicu mu kintu vise pa je mozda i proda (pod uslovom da ne zna sta je kupio :eyebrows: ).
Pozdrav :wave:

Nazad
Vrh Dno