Šta je novo?

Gainward MX440

• Začetnik teme Začetnik teme Igor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Igor

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 12900K & SILENT LOOP 2
Matična ploča
ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO
RAM
KINGSTON DIMM DDR5 64GB 5600MHz Fury Beast
Storage
SAMSUNG MZ-V8P1T0BW 980 PRO 1TB M.2
PSU
Seasonic PRIME TX-1000, 1000W
Kućište
Corsair Carbide 600C
Monitor
Dell U4021QW
Miš & tastatura
REALFORCE R2 & Logitech MX Master 3S
Mobilni telefon
iPhone 15 PRO MAX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav

pre neki dan stize iz USA Gainward MX440 Golden sample 😀. Karta je ista kao i ona koju je Max testirao, takodje ima nvidia referentni bios, e ali ima malu razliku 😀. Bez ikakvog dodatnog hladjenja radi ROCK STABLE na 300/600 🙂) Ako zelite mogu da sibnem rezultate 3d marka i slicno ovde... Inace masina je Duron (obican) na 1 Ghz i ASUS A7V133 Raid...

Igor

mala ispravka 😀, 320/615 😀...

Odlicna karta. Ja imam trenutno Gainward GF4 440 obican i vrlo sam zadovoljan iako je max za memoriju 495 Mhz a za core 305.
Kad stigne GSample verovatno cu da uzmem njega ili MX 460.

Nazalost, izgleda da je PowerStrip napravio malu zabunu 🙁 Verzija koja dolazi na Gainwardovom disku (powerstripa) daje clock karti od 320/615, ali izgleda da je problem u tome sto je clock procesora ok, ali memorije nije. Kada se OC preko ExperTool-a maksimum karti je 320/520 🙁. Sto se tice rezultata koji se tako dobijaju, oni su manje vise slicni onima koje je Max dobio u testu 🙁...
Inace 2d je odlican i u rangu Radeon-a LE-a. Mozda ce zvucati glupo (sigurno nije problem do monitora), 2d je dosta kvalitetniji (ostriji) kada je 32-bitna paleta...

Broz je napisao(la):
Koliko si je platio?

Sve ukupno, izasla me je oko 220 DM. Naravno, full pack.

Probaj da ga O.C. sa NVMAX-om 4.0.

P.S. Cena je zaista odlichna! Niza je od nase dilerske cene za obican model koji nije Golden Sample.

Ne znam kako si uspeo jer je na newegg-u 149$ a on je jedan od najjeftinijih sajtova...Reci nam koji je sajt a kom si ti narucio i da li si siguran da je to GS jer je to tacno cena za ovaj sto nije GS u americi..

Nazad
Vrh Dno