Šta je novo?

Gainward Hd3870 512ddr3

mean_machine

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2006
Poena
350
Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovom grafickom posto se uklapa u cenu koju bih dao za novu graficku tj. 90evra.

Taktovi mi deluju ok.
GPU:776MHz
DRR3:1900MHz

A hladjenje deluje takodje solidno.

img3870.jpeg

Posto sam po netu gledao HD3850 512MB i naisao sam na par modela koji kostaju kao ovaj Gainward (izvor pcberza) ali taktovi su znatno manji.

Zadnjih par godina se nisam se igrao na kompu pa imam gomilu igra koji bih igrao tako da mi ne treba za Crysis i neke buduce igre.

Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovom grafickom posto se uklapa u cenu koju bih dao za novu graficku tj. 90evra.

Taktovi mi deluju ok.
GPU:776MHz
DRR3:1900MHz

A hladjenje deluje takodje solidno.

img3870.jpeg

Posto sam po netu gledao HD3850 512MB i naisao sam na par modela koji kostaju kao ovaj Gainward (izvor pcberza) ali taktovi su znatno manji.

Zadnjih par godina se nisam se igrao na kompu pa imam gomilu igra koji bih igrao tako da mi ne treba za Crysis i neke buduce igre.
Solidna je kartica - ne greje se previse a moze i solidno da se klokne.
Mada ja bih preporucio da za te pare mozes da nadjes i neki polovan 8800 GT sa poduzom garancijom koji je bolji od ove.A best buy je da dodas 20 tak evra i uzmes ATI 4850 i miran si neko vreme.

Gde to ima HD4850 za 110e da uzmem tri odma' ?

Poslednja izmena:
Ova kartica na slici je dosta kraca nego referentni model.

Solidna je kartica - ne greje se previse a moze i solidno da se klokne.
Mada ja bih preporucio da za te pare mozes da nadjes i neki polovan 8800 GT sa poduzom garancijom koji je bolji od ove.A best buy je da dodas 20 tak evra i uzmes ATI 4850 i miran si neko vreme.

Hvala na informaciji potvrdio si ono sto sam predpostavljao. Sacekacu jos mesec dana pa cu videti sta mi pazariti.

Nazad
Vrh Dno