Šta je novo?

Gainward GTX260 896MB GS

Kupio sam kartu, radi tiho, ne greje se mnogo... GTA tera na Very High tecno bez ikakvih problema na max rezoluciji mog monitora... Zadovoljan sam kartom...

Koliko si para dao za kartu aj mi javi mozda uzmem istu tu kartu uskoro:banana:

23.900 din :) Tacno u dinar... Hehehe

Previse skupo... ;), da ne bude war zapocet, ali polovne-nove Ati 4870 512MB za ~170-180e, ili nove za 210e, deluju mnooogo isplativije :).

Poslednja izmena:
Da ali ova ima vise od 512mb i brza je od 4870, polovno i novo nije isto tako da samo napred ako tako mislis... Poz

I naravno cimanje sa drajverima oko radeona mi nije potrebno tako da hvala lepo ;)

Poslednja izmena:
Slazem se, ali ipak mislim da je preskupo ;), 250e.
Za te pare ima nova Ati 4870 1GB, oh well da ne davim vise :D.

Problemi sa drajverima su sad vec historija ;).
Pun forum testova 4xxx serije, sa zilion igara, tako da ta prica sa drajverima vise ne stoji :).

Slazem se, ali ipak mislim da je preskupo ;), 250e.
Za te pare ima nova Ati 4870 1GB, oh well da ne davim vise :D.

Problemi sa drajverima su sad vec historija ;).
Pun forum testova 4xxx serije, sa zilion igara, tako da ta prica sa drajverima vise ne stoji :).

Pa po testovima 4870 1GB nije brza od gtx260 216sp, tj. poprilicno su izjednacene, tu i tamo, evo bacih pogled na par review-a, tako da ova cjena od 250e je ok, ako se poredi sa 4870 1gb, posto ti rece da i on kosta otprilike toliko. mada interesantno da i 4870 512 ne zaostaje puno za njima, pogotovu u rezama do 1680x1050, tako da ko nadje ovog radeta polovnog za 170e ne treba da se puno razmislja, tu se slazem sa tobom. ja licno dosad sam svaku igru sa njim igrao na full, osim crysisa, koji btw. radi odlicno u 1680x1050 na high, ali bez AA. kartu sam platio 215e prije pola godine i stvarno ne mogu da vjerujem da nova jos tako dobro drzi cjenu :)
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd4870-1024.html

Poslednja izmena:
23.900 din :) Tacno u dinar... Hehehe

Nije skupo razumljiva cena kolko bije 4870 plus ima fiizku i nvidia je nema taman:banana: cena
Sad jos imam ovu 8800gt jer mi ne treba bolja ,imam monitor na 1280x1024 tako da sve leti,ali planiram uskoro promeniti monitor pa zato sam pito cenu jer planiram gainward uzeti ,a to je isto palit gainward

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno