Šta je novo?

Gainward GTX 260 ?? Power Saving Mod

gordije

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
319
Imam grafu Gainward GTX 260 i ostale komp.iz potpisa i desava mi se od skoro da mi se odlednom u toku igre ispise na monitoru Power Saving Mod i zatamni se monitor(kao da sam ga ugasio)ali igra(trenutno sam igrao Battlefield 2)ostaje isto aktivna ali slike nemaa ??? NEce ni na ctrl-alt-del da izadje u na task bar???samo Restartovanjem resavam paljenje ekrana??Ako neko zna sta je neka javi???Nisam Klokovao Grafu ili slicne radnje..sve mi je na default-u 🙂 ???

koje napajanje imas?

Imam grafu Gainward GTX 260 i ostale komp.iz potpisa i desava mi se od skoro da mi se odlednom u toku igre ispise na monitoru Power Saving Mod i zatamni se monitor(kao da sam ga ugasio)ali igra(trenutno sam igrao Battlefield 2)ostaje isto aktivna ali slike nemaa ??? NEce ni na ctrl-alt-del da izadje u na task bar???samo Restartovanjem resavam paljenje ekrana??Ako neko zna sta je neka javi???Nisam Klokovao Grafu ili slicne radnje..sve mi je na default-u 🙂 ???

Jel reparirana, sa godinu dana garancije?

jes probao taj monitor na drugom kompu

jes probao taj monitor na drugom kompu

Na drugom kompu ga nisam probao jer mi je 22inca na slabijoj masini a ovaj sto se tamni je 24 LG.....????Mislis da je zbog rezolucije?a i na drugoj masini mi je grafa 8800GT.... eto....

problem je definitivno do monitora, igra bi krahirala da se graficka ugasi ili nesto slicno, monitor gubi signal i ide u stand-by. video sam jedan philips koji to radi..

problem je definitivno do monitora, igra bi krahirala da se graficka ugasi ili nesto slicno, monitor gubi signal i ide u stand-by. video sam jedan philips koji to radi..

Ok ...moguce da je to u pitanju?Sta mislis dali da cekam jos da vidim sta ce da se desava ili da reagujem sto pre kod ovlascenog prodavca kod kojeg imam garanciju???Ne desava se svaki dan da mi se gasi tj. odlazi u stand-by tako da je pitanje dali ce da otkriju kvar? ili da neko vreme igram na starom monitoru 22 inca i vidim dali ce i on da se gasi??ne znam ni ja sam.... ):

lpo rekoh da probas drugi monitor 😉

Problem sa EVGA 8800 GTS

Cao ljudi,ja sam nov ovde.
Imam sledeci problem sa grafickom NVIDIA EVGA 8800 GTS.Kada igram Mafiu 2 ekran prvo "ablenduje" i posle par sekundi se ugasi i ceo komp se blokira,posle toga ili nece da se upali ili izbaci izoblicenu sliku i posle par restartovanja sve je ok dok ponovo ne udjem u Mafiu.....Da li joj ima pomoci ako flashujem BIOS?Mada je najverovatnije da joj je neki kondenzator otisao......I gde bih mogao da kupim istu,nema ih u oglasima?

ekran prvo "ablenduje"
:laugh::laugh::laugh:

sta je tu smesno
ablend je blicanje
ablendovati

Davati svjetlosne signale. Obično se odnosi na blicanje (bljeskanje) farovima vozaču u suprotnom smjeru na znak pozdrava ili upozorenja. Ablenduju i mornari na brodovima kad otvarajući i zatvarajući sjenilo na reflektoru prenose poruke morzeovom abecedom ili zasjenjuju reflektor kako ne bi zaslijepili posadu broda koji dolazi ususret.
etimologija: njem. abblenden - zasjeniti; blenden - zaslijepiti, zabliještiti; die Blende - sjenilo

sta je tu smesno
ablend je blicanje
ablendovati

Davati svjetlosne signale. Obično se odnosi na blicanje (bljeskanje) farovima vozaču u suprotnom smjeru na znak pozdrava ili upozorenja. Ablenduju i mornari na brodovima kad otvarajući i zatvarajući sjenilo na reflektoru prenose poruke morzeovom abecedom ili zasjenjuju reflektor kako ne bi zaslijepili posadu broda koji dolazi ususret.
etimologija: njem. abblenden - zasjeniti; blenden - zaslijepiti, zabliještiti; die Blende - sjenilo

Alo....
sta si se ti primio ?:sceptic:

Igraj na starom monitoru....Tako sam ja imao problem pre par godina sa Geforce 4,posle nekog vremena igranja slika postane crvena i izoblici se,sto puta sam nosio komp,ali u servisu to nije htela da pokaze,a do monitora nije bilo tako da sam na kraju odustao 🙂.

Nazad
Vrh Dno