Goxy je napisao(la):Kao novopeceni vlasnik ATI-ja slobodan sam da primetim da ako sacuvas 50-70e imaces 200 poena manje u 3d marku.
Mislim da je Gainward Golden Sample FX5600 Ultra 128Mbza 112 ili 128e (zaboravih) kao i FX5600 Power Pack Ultra 128Mb za 96e vredan para, obzirom da nije toliko losiji od 9500Pro ali je zato mnogo jevtiniji. Ispravite me ako gresim.
byMaX je napisao(la):Naravno, Broz, sta bi ti drugo mogao da zakljucis?
PS. Nije mi jasno zbog cega su novopeceni vlasnici ATI-ja toliko ljuti na nVidiju i srecni zbog toga sto je ATI u nekoj blagoj prednosti...
Goxy je napisao(la):Kao novopeceni vlasnik ATI-ja slobodan sam da primetim da ako sacuvas 50-70e imaces 200 poena manje u 3d marku.
Mislim da je Gainward Golden Sample FX5600 Ultra 128Mbza 112 ili 128e (zaboravih) kao i FX5600 Power Pack Ultra 128Mb za 96e vredan para, obzirom da nije toliko losiji od 9500Pro ali je zato mnogo jevtiniji. Ispravite me ako gresim.
Nedjo je napisao(la):Sve dok se ne pojave 5600Ultre sa novom revizijom, a koje rade na 400/400 o ovoj kartici ne vredi razmisljati!
Sasa je napisao(la):Po onome sto sam video, rezultati, dok se ne pali neki jaci Ansi ili AA koje licno nikada ne koristim, FX je bolji.
Broz je napisao(la):...
A gde si ti video zakljucak?
Inace ja sam na GF3, tako da odmoris malo sa tim prozivkama. nV nema sta da ponudi u cenovnim klasama(mislim ima ali je atijev pandan bolji) i to je cinjenica. Uostalom pogledaj grafike pa ces videti i sam nema sta neko da zakljucuje, histogram je egzaktna kategorija
pozdrav eXpert-u :wave;
Sasa je napisao(la):Nemam ni ATI ni nVidia-u.
Sto se tice, da jeste lepse, ali, koliko ti performanse opadnu kad upalis 6XAA i 16X ansio ?
Cak i na ATI-u pefromanse opadaju znacajno, na nVidia-ma jos vise.
Zato ne koristim AA i AF.
Pozdrav!
Broz je napisao(la):...
A gde si ti video zakljucak?
Inace ja sam na GF3, tako da odmoris malo sa tim prozivkama. nV nema sta da ponudi u cenovnim klasama(mislim ima ali je atijev pandan bolji) i to je cinjenica. Uostalom pogledaj grafike pa ces videti i sam nema sta neko da zakljucuje, histogram je egzaktna kategorija
pozdrav eXpert-u :wave;
mikis je napisao(la):Stigao je MSI GF FX5600 VTDR 128Mb AGP8X dual head ViVo + daljinski, kod domaćih distributera, cijena nešto ispod 200€
MAD_MUzzY je napisao(la):Ma treba sacekati ve revizije. To ce biti prava kupovina. Ovo su sve prva nv31 jezgra i klok im je nizi.
notax je napisao(la):...
Tacno je da ce te revizije na 400/400 biti bolje, pa ce da ispeglaju i neke bagove i malo da se uhodaju, ali ce one izaci sa cenom od 200e, starije ce da budu 170e, a ATI je sada 185e, a tada ce ATI biti 150-160e, pa opet nece biti u istoj klasi. Ako budu iste ili 5600 malo bolja, nece se isplatiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari