Šta je novo?

Gainward 9600GSO ili 9600GT

gaga75

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2008
Poena
345
Dvoumim se izmedju ove 2 kartice, mada mi je prva bliza jer je jeftinija, u mom rangu do 50€.
Dajte neki predlog sta kupiti do 50€, pozeljno da ima SLI ili Hybrid SLI jer imam integrisanu nV.

Dvoumim se izmedju ove 2 kartice, mada mi je prva bliza jer je jeftinija, u mom rangu do 50€.
Dajte neki predlog sta kupiti do 50€, pozeljno da ima SLI ili Hybrid SLI jer imam integrisanu nV.

Nista ne fali ni 9600GSO, kada se overklokuje, blizu je 9600GT (negdje bolja, negdje losija).
Izmedju kojih modela se dvoumis (mislim na proizvodjace)?

Pa evo konkretno citao samo o ovoj SLI funkciji i nije bas neka funkcija, ima tu raznih peripetija.
Tako da se konkretno sada dvoumim oko ovih kartica HD3870 i 9600GSO.
Moj prodavac mi nudi 9600GSO jer ovu drugu nema, da li da narucujem post express-om negde gde ima HD3870 ili necu pogresiti ako za istu cenu uzmem 9600GSO.
Koliko sam ja video po testovima HD3870 je bolja, ali da li toliko da rizikujem i porucujem je iz Bg. 360Km far away?!

Poslednja izmena:
Pa evo konkretno citao samo o ovoj SLI funkciji i nije bas neka funkcija, ima tu raznih peripetija.
Tako da se konkretno sada dvoumim oko ovih kartica HD3870 i 9600GSO.
Moj prodavac mi nudi 9600GSO jer ovu drugu nema, da li da narucujem post express-om negde gde ima HD3870 ili necu pogresiti ako za istu cenu uzmem 9600GSO.
Koliko sam ja video po testovima HD3870 je bolja, ali da li toliko da rizikujem i porucujem je iz Bg. 360Km far away?!

A sta mislis da dodas jos 10 Eura i uzmes polovnu 8800GT sa garancijom (eno je u oglasima)?

I jos jedno pitanje posto imas tu novu MSI plocu: Ima li ta ploca NVCC opciju u BIOS-u?

:wave:

I ja sam dobijao pakete ali se bojim reklamacija i slanja opet za Bg. to je jedini razlog!
Sto se tice para, ne bi dao vise od 50€ i ne bi uzimao polovno.
Da li je ova 9600GSO najbolja kupovina za 50 evrica ili imate nesto drugo da predlozite?
Ploca je OK, procesor sam vec digao na 3.25GHz i sve je stabilno, mislim da ima CC za graficku, nisam kod kuce trenutno pa ne mogu da pogledam, ali koliko se secam ima.

ja sam nasao gainwardovih 3870 za te pare sad nisam siguran da li ih jos ima...i moj savet je da uzmes polovnu 8800gt ali ako ima ostatak pisane garancije

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu...
Naime ja sam kupio ovu 9600GT pre par dana, i u igricama se pokazuje i vise nego odlicno...
Cak da li mi se cini ali i windows se brze podize(za razliku od Ati-jeve palit, 2600). Nego nesto mi se cini da su mi slova malcice mutnija, a ne bi trebalo... Da li ima neka podesavanja da se dotera to ili je tako fabricki... Gledao sam u onom panelu ima neke z** 3D i tako to ali nisam smeo da diram da ne pokvarim nesto...
Ako neko zna caku neka javi :)

@gaga75
Inače, i taj zadnji 9600GSO što je postojao je bio baziran na okljaštrenom G94 (48sp), a ne G92 (96sp) kao ranije serije. Još jedan "uspješni" nVidia rebrand, tako da ... izbjegavati u veoma širokom luku ;).

HD4670 je sasvim dobra alternativa 3870 ako se gleda nova karta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno